Bedriftens intranett

For at Analytics skal kunne generere rapporter for bruken av bedriftens intranett må bedriftsnettverket kunne nå ut til JavaScript-filen for Analytics (analytics.js). Prøv å laste inn filen i nettleseren din ved å bruke følgende link:

https://www.googletagmanager.com/gtag/js

Hvis du kan nå ut til en av disse nettadressene fra det interne nettverket til bedriften, kan du bruke Analytics til å samle inn data fra intranettet. Intranettet må også være tilgjengelig gjennom et fullstendig domenenavn, for eksempel http://intranet.example.com. JavaScript-filen for Analytics fungerer ikke hvis intranettet bare er tilgjengelig gjennom et ufullstendig domenenavn, for eksempel http://intranet.