Bedrijfsintranet

Als u wilt dat Google Analytics rapporten genereert voor gebruik in uw bedrijfsintranet, moet uw bedrijfsnetwerk toegang hebben tot het Google Analytics JavaScript-bestand (analytics.js). Probeer het bestand in uw browser te laden met behulp van de volgende link:

https://www.googletagmanager.com/gtag/js

Als u toegang heeft tot deze URL vanuit uw interne netwerk, kunt u Analytics gebruiken om gegevens uit uw intranet te verzamelen. Uw intranet moet ook toegankelijk zijn via een volledig gekwalificeerde domeinnaam, zoals http://intranet.example.com. Het JavaScript-codefragment van Analytics werkt niet als uw intranet alleen toegankelijk is via een domeinnaam die niet volledig is gekwalificeerd, zoals http://intranet.