Tämä artikkeli koskee Universal Analytics ‐mittauskokonaisuuksia, jotka eivät enää käsittele dataa 1.7.2023 alkaen (Analytics 360 ‐mittauskokonaisuudet: 1.10.2023 alkaen). Siirry käyttämään Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuutta, jos et ole vielä tehnyt niin.

Yrityksen intranet

Jotta Analytics voi luoda raportteja yrityksesi intranetin käytöstä, yrityksesi verkosta on pystyttävä luomaan yhteys Analyticsin JavaScript-tiedostoon (analytics.js). Kokeile ladata tämä tiedosto selaimellasi seuraavan linkin kautta:

https://www.googletagmanager.com/gtag/js

Jos pääset edellä olevaan URL-osoitteeseen sisäisestä verkosta, voit kerätä Analyticsin avulla dataa yrityksesi intranetista. Intranetin on lisäksi oltava käytettävissä kelvollisen verkkotunnuksen nimen (kuten http://intranet.example.com) kautta. Analyticsin JavaScript-tiedosto ei toimi, jos intranetia voi käyttää vain sellaisen verkkotunnuksen nimen kautta, joka ei ole kelvollinen (kuten http://intranet).