Errors habituals de configuració de les etiquetes

Si heu instal·lat l'etiqueta de Google Analytics i no veieu dades als informes al cap de 24 hores, pot ser que tingueu algun dels problemes següents.

Contingut d'aquest article:

Problemes relacionats amb Google Tag Manager

Si heu etiquetat el vostre lloc web mitjançant Google Tag Manager, els problemes següents poden fer que no vegeu dades.

• Configuració de filtre incorrecta
    Una configuració de filtre incorrecta pot afectar les dades que veieu i pot filtrar totes les dades dels informes sense que us n'adoneu. En la majoria de casos, això passa quan els usuaris apliquen diversos filtres d'inclusió. Per obtenir informació detallada, consulteu l'article Filtres d'inclusió i d'exclusió.
  • Contenidor no publicat
    Comproveu que hàgiu publicat el contenidor després d'afegir l'etiqueta d'Analytics. Els canvis fets en un contenidor no afecten el lloc web fins que no publiqueu el contenidor. Per tant, un cop hàgiu afegit o editat etiquetes, heu de publicar el contenidor perquè els canvis i els elements que heu afegit es publiquin al lloc web.
  • L'etiqueta no s'activa
    Llegiu l'article Resoldre problemes al Centre d'ajuda de Google Tag Manager.

Problemes amb l'etiqueta d'Analytics

• Heu enganxat l'etiqueta al lloc adequat?
    Heu d'enganxar l'etiqueta just després de l'etiqueta <head> d'obertura. Per obtenir més informació i esbrinar la manera de trobar la vostra etiqueta, llegiu l'article Configurar l'etiqueta d'Analytics.
  • Esteu utilitzant una etiqueta incorrecta o consultant una propietat, una visualització o un compte equivocats
    Si treballeu amb més d'un lloc web o teniu accés a diversos comptes d'Analytics, pot ser que estigueu fent servir una etiqueta d'una altra propietat o consultant informes del compte que no és, o d'una propietat o visualització equivocades. Assegureu-vos que feu servir l'etiqueta correcta per a la vostra propietat i que esteu consultant el compte, la propietat i la visualització correctes. Llegiu la secció Cercar un identificador de Google Analytics per obtenir més informació.
  • Espais en blanc o caràcters addicionals
    Assegureu-vos de copiar l'etiqueta i d'enganxar-la directament al lloc web mitjançant un editor de text o un editor que conservi el format del codi. No utilitzeu cap processador de text per copiar l'etiqueta del compte, ja que això pot fer que s'afegeixin espais addicionals o que es canviïn les cometes de l'etiqueta, que requereix un format precís per funcionar.
  • Errors de personalització
    Si personalitzeu l'etiqueta, tingueu en compte el següent:
    • Com que als noms de les funcions es distingeix entre majúscules i minúscules, s'han d'escriure correctament.
    • Els valors booleans (com ara true o false) no s'han d'incloure entre cometes.
  • Configuració de filtre incorrecta
    Una configuració de filtre incorrecta pot afectar les dades que veieu i pot filtrar totes les dades dels informes sense que us n'adoneu. En la majoria de casos, això passa quan els usuaris apliquen diversos filtres d'inclusió. Per obtenir informació detallada, consulteu l'article Filtres d'inclusió i d'exclusió.
  • Altres scripts a la pàgina
    Si executeu altres scripts a la vostra pàgina, assegureu-vos que no feu servir cap de les variables que s'utilitzen a Analytics. Per obtenir més informació sobre les variables que s'utilitzen amb l'etiqueta d'Analytics, llegiu la documentació per a desenvolupadors de la biblioteca JavaScript de Universal Analytics (gtag.js).

Verificar que l'etiqueta funciona

Per verificar que l'etiqueta funciona, visiteu el vostre lloc web i comproveu si la visita es registra als informes En temps real.

També podeu utilitzar Google Tag Assistant i l'extensió del navegador, Tag Assistant Companion, per determinar si l'etiqueta s'ha implementat correctament. Tag Assistant és l'eina principal de depuració i l'extensió opcional (però recomanada) proporciona informació de depuració addicional quan utilitzeu Tag Assistant.

Obre Tag Assistant | Instal·la Tag Assistant Companion | Més informació sobre com es pot utilitzar Tag Assistant

Resoldre problemes de configuració del codi