«/» og «/index.html» sporet separat

Selv om www.example.com/ kan være den samme siden som www.example.com/index.html, blir de vist som separate oppføringer i rapportene dine. Du kan konfigurere Analytics slik at de blir behandlet som samme side ved å angi standardsiden for nettstedet ditt:

1. Gå til ønsket konto, område og datautvalg.
  2. Klikk på Innstillinger for datautvalg i DATAUTVALG-kolonnen.
  3. Angi standardsiden for dette domenet i Standardside-feltet. Dette er siden som lastes inn når en bruker bare skriver inn domenet for nettstedet ditt på adresselinjen sin. Hvis for eksempel www.example.com laster inn nettsiden din index.html, angir du index.html i dette feltet.
  4. Klikk på Bruk.

Dette fungerer også på underkatalognivå. Når du har angitt index.html som standardside, behandles altså example.com/subdir/ og example.com/subdir/index.html som samme side i Analytics.