«/» og «/index.html» sporet separat

Selv om www.example.com/ kan være den samme siden som www.example.com/index.html, blir de vist som separate oppføringer i rapportene dine. Du kan konfigurere Google Analytics slik at de blir behandlet som samme side ved å angi standardsiden for nettstedet ditt:

1. Klikk på Administrator øverst på en Analytics-side.
  2. Bruk menyene øverst i kolonnene for å velge relevant konto, egenskap og visning.
  3. Klikk på Innstillinger for visning i Vis-kolonnen.
  4. Angi standardsiden for dette domenet i Standardside-feltet. Dette er siden som lastes inn når en besøkende bare skriver inn domenet for nettstedet ditt i adresselinjen. Hvis for eksempel www.example.com laster inn index.html-nettsiden din, skriver du inn index.html i dette feltet.
  5. Klikk på Bruk.