"/" og "/index.html" sporet separat

Selvom www.example.com/ skulle være den samme side som www.example.com/index.html, bliver de vist som to separate poster i dine rapporter. Du kan konfigurere Analytics til at behandle dem som den samme side ved at definere Standardsiden for dit website:

1. Naviger til den ønskede konto, ejendom og visning.
  2. Klik på Visningsindstillinger i kolonnen VISNING.
  3. Indtast standardsiden for dette domæne i feltet Standardside. Det er den side, der bliver indlæst, når en bruger kun indtaster domænet til dit website i adresselinjen. Hvis www.example.com f.eks. indlæser websiden index.html, skal du indtaste index.html i dette felt.
  4. Klik på Anvend.

Dette fungerer også på undermappeniveau. Når du har indtastet index.html som standardsiden, anser Analytics med andre ord også example.com/subdir/ og example.com/subdir/index.html for at være den samme side.