Poster af typen "(other)" i rapporter

Samlede data for dimensioner med høj kardinalitet
Bemærk! Denne artikel gælder for Universal Analytics-ejendomme. Du finder en version af denne artikel for Google Analytics 4-ejendommene i (other)-poster i rapporter i stedet.

Hver rapportdimension, f.eks. Side, Browser, Skærmopløsning osv., kan tildeles en række værdier. Det samlede antal unikke værdier for en dimension kaldes dens kardinalitet. Dimensionen Mobil (eller ga:isMobile) har f.eks. to mulige værdier (Ja eller Nej), så kardinaliteten for denne dimension er to. Andre dimensioner kan have et vilkårligt antal værdier tilknyttet. Dimensionen Side har f.eks. en forskellig værdi for hver webadresse, der vises på dit website.

Dimensioner med et stort antal mulige værdier kaldes for dimensioner med høj kardinalitet. Rapporter, der indeholder dimensioner med høj kardinalitet, kan blive påvirket af Analytics-systembegrænsningerne, hvilket medfører oprettelse af en samlet (other)-post i rapporten, som indeholder de data, der overskrider begrænsningerne.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Løsninger

Hvis du bruger Google Analytics 360, kan du eksportere rapporten som en rådatarapport og hente op til 3 millioner unikke rækker med data. Rådatarapporter genereres ved hjælp af rådata fra besøgstabeller og ikke data fra behandlede tabeller.

Reducer antallet af mulige værdier i dimensionen Side ved at bortfiltrere eventuelle variabler med et dynamisk sessions- eller kunde-id i indstillingerne for Forespørgselsparameter. Du ekskluderer forespørgselsparametre fra dine rapporter ved at fjerne dem fra webadresserne. Fjern forespørgselsparametrene ved at redigere dine visningsindstillinger. Du redigerer indstillingerne for Forespørgselsparameter under Indstillinger for Site Search.

Du kan bruge dette regneark til at udtrække forespørgselsparametre. Regnearket bruger tilføjelsesprogrammet for Google-regneark i Analytics API til at forespørge efter listen over sider for de seneste syv dage og udtrække alle unikke forespørgselsparametre som en letlæselig liste. Du kan gennemgå listen, markere de parametre, som du vil ekskludere, og derefter generere en kommasepareret streng, som du indsætter direkte under indstillingen Ekskluder forespørgselsparametre for webadresse under Indstillinger for visning. Der er en vejledning inkluderet i regnearket.

Detaljeret forklaring

Behandlede tabeller øger rapporteringshastigheden

Analytics bruger en besøgstabel til at gemme rådata om de enkelte sessioner på din ejendom. Desuden gemmes kombinerede data til almindelige rapporter på forhånd i behandlede tabeller (også kaldet kombinationstabeller). Disse behandlede tabeller sørger for, at ofte brugte rapporter kan indlæses hurtigt og uden stikprøvetagning.1

Datagrænser for tabeller med data for én dag

Tabeller, der behandles dagligt, gemmer maks. 50.000 rækker for standard-Analytics og 1.000.000 rækker for Google Analytics 360. Det betyder, at der for den enkelte behandlede tabel gemmes mange unikke kombinationer af dimensionsværdier2 pr. dag. Hvis en tabel indeholder flere end ovennævnte antal kombinationer af dimensionsværdier, gemmer Google Analytics de øverste N-værdier3 og opretter rækken (other) til de resterende værdikombinationer.

360-kunder, der bruger tilpassede tabeller, har en daglig grænse på 1 million rækker pr. dag for disse tabeller. Få flere oplysninger om tilpassede tabeller og deres grænser i artiklen Om tilpassede tabeller.

Datagrænser for tabeller med data for flere dage

Analytics benytter tabeller, der hver især indeholder data for fire dage, for hurtigere at kunne levere rapporter med længere datointervaller. Tabeller for flere dage oprettes ud fra de tilsvarende dagligt behandlede tabeller og gemmer maks. 100.000 rækker for standard-Analytics og 150.000 rækker for 360. Ligesom for de tabeller, der behandles dagligt, gemmer Analytics de øverste N værdier og opretter en (other)-række til de resterende værdikombinationer, når der er mere end det maksimale antal unikke kombinationer af dimensionsværdier til en bestemt tabel for flere dage.

Da dimensionsværdierne (f.eks. unikke webadresser eller kampagnesøgeord) ofte gentages på tværs af dagene, påvirker grænserne for behandlede tabeller med flere dage typisk kun websites med meget unikt indhold og/eller mange unikke søgeord.

Grænse for rapportforespørgsler

Begrænsninger for rapportforespørgsler er en ekstra systembegrænsning, der muligvis medfører oprettelsen af en samlet (andre)-post. Analytics viser maks. én million rækker for rapporten for et givent datointerval. De resterende rækker ud over 1 million samles i en (other)-række.

Importér dimensioner med høj kardinalitet

Brug af import på forespørgselstidspunktet for bruger-, produkt- eller indholdsdata kan medføre, at dine data udrulles ind en række (eller en anden række) i dine rapporter (se nedenfor):

Hvad betyder dette for mine rapporter?

Når du ser en rapport med en dimension med høj kardinalitet, der overskrider ovenstående begrænsninger, får du ikke vist alle værdierne for den pågældende dimension, da nogle af værdierne udrulles i en (other)-post. Bemærk, at Analytics stadig sporer data normalt, men bare ikke kan vise alle data unikt i dine rapporter.

Det er også vigtigt at være opmærksom på, at værdierne, som er udrullet i (other), kan ændres. Lad os f.eks. sige, at siden "/kategorier/hatte" den 1. marts var den 49.999. mest besøgte webadresse med tre sidevisninger, men at den den 2. marts var den 50.001 mest besøgte webadresse med én sidevisning. Hvis du i Analytics anmoder om en rapport, der dækker disse to dage, vil du kunne se webadressen "/kategorier/hatte" med tre sidevisninger, fordi sidevisningen for 2. marts ville være inkluderet i (other).

1I tilfælde, hvor brugerforespørgslen ikke kan gennemføres med eksisterende behandlede tabeller, går Analytics tilbage til de rå besøgsdata for at beregne de oplysninger, der blev anmodet om. I denne situation har din rapport maks. én million unikke kombinationer af dimensionsværdier i stikprøvegruppen for forespørgslen.

2Nogle behandlede tabeller omfatter mere end én dimension. Grænsen gælder for kombinationen af særskilte værdier for alle dimensioner, der definerer tabellen.

3De øverste værdikombinationer fastsættes ved at sortere tabellen efter den relevante metric (f.eks. Sessioner Sidevisninger, Transaktioner osv.). De kombinationer af dimensionsværdier, der har lavere volumen, samles derefter i (other)-posten.