Pivot-taulukoiden käyttö

Analyticsissa voit järjestää joissakin raporteissa taulukon tiedot uudelleen kiertämällä tiedot toiseen mittasuhteeseen. Moniulotteisen näkymän avulla voit verrata tietoryhmiä toisiinsa ja havaita trendejä, joita et ehkä muuten olisi havainnut. Kiertäminen toimii vain, jos käytössäsi on enemmän kuin kaksi mittasuhdetta, muuten kierrettävää ei ole.

Oletetaan esimerkin vuoksi, että haluat tietää välittömän poistumisprosentin ja sivun katseluiden määrän kullekin aloitussivulle ja verrata näitä tietoja sitten kussakin kampanjassa. Seuraavien ohjeiden avulla voit luoda pivot-taulukon näillä ehdoilla Aloitussivut-raporttiin.

1. Valitse taulukon viimeisen sarakkeen yllä olevasta Näyttökerrat-valikosta Pivot.
    Taulukon yläpuolella näkyy nyt kolme uutta valintavalikkoa.

2. Valitse Pivot:-valikosta Liikenteen lähteet > Kampanja.

3. Valitse kahdesta Pivot-tiedot-valikosta Sivuston käyttö > Poistui välittömästi ja Sivuston käyttö > Sivua/käynti, jotta kyseiset tiedot näkyvät jokaisen avainsanan alla taulukossa.