Brug af pivottabeller

I Analytics kan du omarrangere oplysningerne i tabellen på visse rapporter, ved at pivotere dine data omkring en anden dimension. Ved hjælp af denne flerdimensionale visning kan du sammenligne datagrupper i forhold til hinanden og opdage trends, som du ellers ikke ville have fået øje på. Pivotering virker kun, hvis du har mere end to dimensioner tilgængelige, eller har du ikke noget at pivotere.

Lad os for eksempel sige, at du gerne vil kende enkeltsidefrekvensen og antallet af sidevisninger for hver destinationsside og derefter sammenligne disse data for hver kampagne. Sådan opretter du en pivottabel for disse betingelser i rapporten Destinationssider:

1. I menuen Visninger over den sidste kolonne i tabellen skal du vælge Pivot.
    Tre nye valgmenuer vises over tabellen.

2. I menuen Pivot efter skal du vælge Trafikkilder > Kampagne.

3. I de to Pivotdata-menuer skal du vælge Websiteanvendelse > Enkeltsidefrekvens og Webstedsanvendelse > Sider/besøg, så disse data vises sammen med hvert søgeord i tabellen.