Ús de les taules dinàmiques

A Analytics podeu ordenar la informació que apareix a la taula de determinats informes si pivoteu les dades en un segon paràmetre. Aquesta visualització de paràmetres múltiples us permet comparar els grups de dades amb d'altres i detectar les tendències que, de no fer-ho, se us podrien haver escapat. Les taules dinàmiques només funcionen si teniu més de dos paràmetres disponibles. En cas contrari, no teniu res per pivotar.

Per exemple, imaginem que voleu saber el percentatge de rebots i el nombre de visualitzacions de cada pàgina de destinació per, després, comparar aquestes dades amb cada campanya. A continuació es mostra com podeu configurar una taula dinàmica per a aquest cas a l'informe "Pàgines de destinació".

1. Al menú Visualitzacions situat a sobre de la darrera columna de la taula, seleccioneu Taula dinàmica.
    Apareixeran tres menús de selecció nous sobre la taula.

2. Al menú Crea una taula dinàmica per, seleccioneu Fonts del trànsit > Campanya.

3. Als dos menús Mètriques de la taula dinàmica, seleccioneu Ús del lloc > Percentatge de rebots i Ús del lloc > Pàgines/visita per tal que les mètriques apareguin al costat de cada paraula clau de la taula.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!