Fel: Skapa ett nytt konto

Om du redan har ett Analytics-konto kan du bli ombedd att skapa ett nytt konto under följande omständigheter:

• Om du har raderat Google-kontot eller ändrat e-postadressen i Google-kontot kan du inte logga in på Analytics-kontot. Observera att om du raderar ett konto raderas även alla Google-tjänster som är kopplade till kontot. Du kan återställa åtkomsten till kontot genom att skapa ett nytt Google-konto med samma e-postadress och kontakta oss via den e-postadress som du använder när du loggar in. Tänk på att om Google-kontot var kopplat till ett Gmail-konto kan du inte återskapa det gamla Gmail-kontot. I sådant fall kontaktar du oss med inloggningsuppgifterna.

• Du använder fel inloggningsuppgifter när du försöker komma åt ditt konto. Se till att du använder rätt användarnamn när du loggar in på kontot. Om du har skapat ett Google-konto med en e-postadress som inte är för Gmail är användarnamnet till kontot den fullständiga e-postadressen som du använde när du skapade kontot (till exempel mittnamn@example.com). Var noga med att skriva in hela e-postadressen, inklusive delen efter ”@”.