Ta bort en vy

Viktigt! Vyn raderas permanent 35 dagar efter att den flyttas till papperskorgen. Vyn försvinner för alltid, och du kan inte återställa tidigare data eller återskapa rapporterna. Detta inbegriper alla inställningar och konfigurationer, som mål och användarbehörigheter, men inte data som du har sparat på egendoms- eller kontonivå.

Du måste ha redigeringsbehörighet om du vill kunna flytta vyer till papperskorgen. Så här flyttar du en vy till papperskorgen:

1. Logga in på ditt Google Analytics-konto.
  2. Klicka på fliken Administratör och välj vyn som du vill ta bort.
  3. Klicka på Vyinställningar i kolumnen VY.
  4. Klicka på Flytta vy till papperskorgen.
  5. Klicka på Flytta vy till papperskorgen i bekräftelsemeddelandet.

Till hur stor hjälp är denna artikel:

Feedbacken har registrerats. Tack!
  • Inte alls till någon hjälp
  • Inte till så stor hjälp
  • Till viss hjälp
  • Till stor hjälp
  • Extremt stor hjälp