[UA] Jerarquia d'organitzacions, comptes, usuaris, propietats i visualitzacions

Aquest article tracta de l'estructura de les organitzacions, dels comptes, dels usuaris, de les propietats i de les visualitzacions de Universal Analytics. Consulteu els recursos següents per obtenir informació similar relacionada amb Google Analytics 4:

Contingut d'aquest article:

Organitzacions

Els productes i els usuaris s'agrupen en organitzacions. Una organització representa una empresa i permet accedir als comptes de producte de l'empresa (p. ex., Analytics, Tag Manager o Optimize), així com gestionar els usuaris de productes, els permisos i les integracions multiproducte. Podeu accedir a les vostres organitzacions des de marketingplatform.google.com/home.

Les organitzacions són opcionals, si bé recomanables pels avantatges que ofereixen.

Obteniu més informació sobre les organitzacions.

Comptes

Un compte és el vostre punt d'accés a Analytics. Cada organització pot tenir un o diversos comptes d'Analytics.

Necessiteu com a mínim un compte per poder accedir a Analytics i identificar les propietats de què vulgueu fer un seguiment. La manera de gestionar la relació entre els comptes i les propietats és cosa vostra. Podeu utilitzar una relació d'un a un (un compte amb una propietat) o bé una relació d'un a molts (un compte amb moltes propietats). Podeu tenir diversos comptes d'Analytics. Si no en teniu cap, registreu-vos per obtenir-ne un a marketingplatform.google.com.

Propietats

Una propietat és un lloc web, una aplicació mòbil o un dispositiu (p. ex., un quiosc o un dispositiu de punt de venda). Cada compte pot contenir una o diverses propietats.

En un compte d'Analytics, s'afegeixen les propietats les dades de les quals voleu recollir. Quan afegiu una propietat a un compte, Analytics genera el codi de seguiment que utilitzareu per recopilar dades de la propietat en qüestió. El codi de seguiment inclou un identificador únic de les dades de la propietat, que en facilita la identificació als informes. Analytics també crea una visualització sense filtres per a cada propietat que afegiu.

Obteniu més informació sobre com podeu afegir propietats al compte d'Analytics.

Visualitzacions

Una visualització és el punt d'accés als informes i ofereix una visualització determinada de les dades d'una propietat. Concediu als usuaris accés a una visualització perquè puguin veure els informes que es basen en les dades d'aquesta visualització. Una propietat pot incloure una o més visualitzacions.

Per exemple, en una propietat podeu tenir:

• una visualització que inclogui totes les dades de www.example.com
  • una visualització només del trànsit d'AdWords a www.example.com
  • Una visualització només del trànsit a un subdomini com ara www.vendes.example.com

Quan afegiu una propietat en un compte, Analytics en crea la primera visualització. Aquesta primera visualització no té cap filtre i, per tant, inclou totes les dades de la propietat. És convenient que deixeu aquesta visualització sense cap filtre, de manera que sempre tindreu una visualització en què es mostrin totes les dades. Podeu crear visualitzacions addicionals i aplicar-hi filtres perquè incloguin el subconjunt concret de dades que us interessin.

Un cop hàgiu creat una visualització, els informes d'aquesta visualització reflectiran les dades que s'hagin generat a partir de la data de creació. Si, per exemple, creeu una visualització l'1 de juny, la visualització reflectirà les dades recopilades a partir de l'1 de juny, però no les que s'haguessin recopilat abans.

Si suprimiu una visualització, aquesta perspectiva concreta de les dades desapareix definitivament. No suprimiu una visualització si penseu que alguna vegada podeu necessitar un informe sobre aquesta perspectiva concreta de les dades.

Obteniu més informació sobre com podeu afegir visualitzacions a les propietats d'Analytics.

Usuaris i permisos

Podeu afegir usuaris a un compte d'Analytics al nivell de compte, propietat o visualització. També podeu restringir l'accés que tenen en cada nivell. Quan s'afegeix un usuari, s'identifica la persona en qüestió amb una adreça electrònica registrada als Comptes de Google i se li assignen els permisos corresponents. En funció dels permisos que li assigneu, l'usuari pot gestionar altres usuaris, fer tasques administratives (com ara crear visualitzacions i filtres addicionals) i veure les dades dels informes.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google