Omdirigeringer

Placer sporingskoden på omdirigerende sider.

Hvis dit website anvender omdirigeringer, bliver den omdirigerende side destinationssidens henvisningswebadresse. Hvis du f.eks. har ændret dit website, så indeks.html nu omdirigerer til startside.html, vil indeks.html blive henvisningswebadressen for startside.html. Hvis en bruger er nået frem til dit website via en Google-søgning, der først sendte dem til indeks.html, vil du ikke få nogen data om Google-søgningen.

Derfor anbefaler vi, at du placerer Analytics-sporingskoden både på den omdirigerende side og på destinationssiden. På den måde vil den omdirigerende side registrere de faktiske henvisningsoplysninger til dine rapporter.

Bemærk, at du muligvis ikke kan implementere sporingskoden på alle omdirigerende sider, da nogle omdirigerende sider muligvis ikke har nogen kode. Dertil kommer, at nogle browsere faktisk kan omdirigere, før Javascript-kaldet fra koden kan foretages.

Relaterede ressourcer

google-developers-svg

Se Introduktion til analytics.js for at lære mere om Analytics-sporingskoden.

gtm-logo-sm-svg

Henvis til Analytics (Universal Analytics)-tagget, hvis du bruger Google Tag Manager til at administrere din Analytics-sporing.