Percentatge de rebots

Sobre el percentatge de rebots

Un rebot és una sessió d'una sola pàgina que té lloc al vostre lloc web. A Analytics, un rebot es calcula específicament com una sessió que activa una única sol·licitud al servidor d'Analytics. Per exemple, quan un usuari obre una pàgina del vostre lloc i després en surt sense activar cap altra sol·licitud al servidor d'Analytics durant la mateixa sessió.

El percentatge de rebots són les sessions d'una sola pàgina dividides entre totes les sessions, o bé el percentatge de totes les sessions del vostre lloc web en què els usuaris només han vist una sola pàgina i han activat una sola sol·licitud al servidor d'Analytics.

Aquestes sessions d'una sola pàgina tenen una durada de 0 segons, ja que no hi ha cap petició de fitxer subseqüent després de la primera que permeti a Analytics calcular la durada de la sessió. Més informació sobre com es calcula la durada de la sessió.

Un alt percentatge de rebots és mala senyal?

Depèn.

Si per tenir èxit amb el vostre lloc web necessiteu que els usuaris vegin més d'una pàgina, sí que és un factor negatiu. Un percentatge de rebots és un mal indici quan, per exemple, la vostra pàgina principal és la passarel·la de la resta del lloc (com ara articles de notícies, pàgines de producte i el procés de pagament) i un nombre elevat d'usuaris visiten només la vostra pàgina principal.

Per altra banda, un alt percentatge de rebots és perfectament normal quan teniu un lloc web d'una sola pàgina, com ara un blog, o oferiu un altre tipus de contingut que funciona amb sessions d'una sola pàgina.

Percentatge de rebots baix

Examineu el vostre percentatge de rebots des de diferents punts de vista. Per exemple:

• L'informe de visió general de públic proporciona el percentatge de rebots total del vostre lloc web.
  • L'informe Canals proporciona el percentatge de rebots de cada agrupació de canals.
  • L'informe de tot el trànsit proporciona el percentatge de rebots de cada parell font/mitjà.
  • L'informe Totes les pàgines proporciona el percentatge de rebots de les pàgines individuals.

En cas que el vostre percentatge de rebots total sigui alt, podeu indagar més per veure si és uniformement alt o bé el resultat d'un o dos canals, d'alguns parells font/mitjà o de només unes quantes pàgines, entre altres coses.

Per exemple, si el problema prové de només unes quantes pàgines, examineu si el contingut es correspon bé amb el màrqueting que utilitzeu per atreure usuaris a aquestes pàgines i si aquestes pàgines ofereixen als usuaris camins fàcils cap als passos següents que voleu que segueixin.

Si un canal concret té un percentatge de rebots alt, doneu una ullada a les vostres iniciatives de màrqueting per al canal. Per exemple, si els usuaris que venen a través de display reboten, assegureu-vos que els anuncis siguin rellevants per al contingut del lloc web.

Si el problema està més estès, doneu un cop d'ull a la implementació del codi de seguiment per assegurar-vos que totes les pàgines necessàries estiguin ben etiquetades. A més, us recomanem que torneu a avaluar el disseny general del lloc web i examineu l'idioma, els gràfics, el color, les crides a l'acció i la visibilitat dels elements de pàgina importants.

Si teniu un lloc web d'una sola pàgina, obteniu més informació sobre els esdeveniments sense interacció que podeu implementar per millorar la implicació dels usuaris i identificar les sessions d'una sola pàgina que no són rebots.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!