[GA4] Presentació de Google Analytics 4, la nova generació d'Analytics

Exploreu Google Analytics 4, la nova generació d'Analytics que recull dades basades en esdeveniments tant de llocs web com d'aplicacions

GA4 és un tipus de propietat nou dissenyat per al futur del mesurament:

• Recull dades de llocs web i d'aplicacions per entendre millor el recorregut del client.
  • Utilitza dades basades en esdeveniments en lloc de dades basades en sessions.
  • Inclou controls de privadesa, com ara el mesurament sense galetes i la modelització conductual i de conversions.
  • Les capacitats predictives ofereixen orientació sense models complexos.
  • Les integracions directes a les plataformes de mitjans ajuden a generar accions al vostre lloc web o aplicació.

L'1 de juliol de 2023, les propietats de Universal Analytics estàndard van deixar de processar dades. Podreu veure els informes de Universal Analytics durant un període de temps passat l'1 de juliol de 2023. Tanmateix, les dades noves només fluiran a les propietats de Google Analytics 4. Més informació

Les propietats de Universal Analytics 360 es beneficiaran d'una sola pròrroga de tractament que finalitzarà l'1 de juliol de 2024.

Com es pot començar a utilitzar Google Analytics 4

Hi ha tres maneres de començar si sou editor o administrador:

Opció 1: configureu la recollida de dades d'Analytics per primera vegada.

Feu-ho si és el primer cop que utilitzeu Analytics i esteu a punt per recollir dades del vostre lloc web o aplicació.

Opció 2: afegiu Google Analytics 4 a un lloc web amb Universal Analytics (la versió clàssica d'Analytics).

L'Assistent de configuració de GA4 afegeix una propietat de Google Analytics 4 juntament amb la propietat de Universal Analytics existent. Podreu continuar accedint a la propietat de Universal Analytics i veient els informes basats en el vostre historial de dades. Podeu accedir a les dues propietats mitjançant el selector de propietats a l'àrea Administració.

Opció 3: afegiu Google Analytics 4 a una plataforma de creador de llocs web o un CMS (sistema de gestió de continguts).

Feu això si utilitzeu un lloc web allotjat en un CMS, com ara un lloc web creat amb Wix, WordPress, Drupal, Squarespace, GoDaddy, WooCommerce, Shopify, Magento, Awesome Motive, HubSpot, etc.

Es recomana als clients actuals de Google Analytics for Firebase que facin l'actualització a una propietat de Google Analytics 4.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google