Kontrollér din konfiguration af tags

Sørg for, at du indsamler data og ser dem i dine rapporter.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit Google Analytics-tag fungerer korrekt, kan du prøve at kontrollere din konfiguration via én af nedenstående muligheder.

I denne artikel:

Tjek dine realtidsrapporter

Med realtidsrapporterne kan du se den aktuelle aktivitet på dit website. Hvis disse rapporter indeholder data, indsamler dit kodestykke data og sender dem til Analytics som forventet.

Rapporterne Overblik i realtid og Adfærd giver dig mulighed for at se aktivitet for specifikke sider. Hvis du ikke har føjet kodestykket til alle siderne på dit website, kan du i disse rapporter se, om kodestykket sender data fra de sider, som du har tagget. Disse rapporter viser kun aktivitet for de mest aktive sider, så de viser ikke det fulde billede, men de giver en god indikation af, om dit kodestykke fungerer korrekt.

Sådan ser du realtidsrapporterne:

1. Log ind på din Analytics-konto.
  2. Gå til en visning i den ejendom, hvor du tilføjede kodestykket. Hvis du har tilføjet kodestykket på denne ejendom (dette website) for nylig, er der sandsynligvis kun én visning.
  3. Åbn Rapporter.
  4. Vælg Realtid > Oversigt.
Du kan bruge rapporterne Adfærd > Websiteindhold til at kontrollere sider, der ikke vises i realtidsrapporterne, men vær opmærksom på, at det tager 24 til 48 timer at behandle dataene for rapporter, der ikke er realtidsrapporter.

Brug Google Tag Assistant til at bekræfte din konfiguration

Google Tag Assistant er en gratis Chrome-browserudvidelse, der viser, om dine Google Analytics-tags (kodestykket) aktiveres korrekt. Tag Assistant giver dig mulighed for at registrere en brugerrejse på dit website og derefter se en rapport over alle de hits, der sendes under denne rejse, og du kan derudover se, om der er eventuelle fejl forbundet med at sende disse hits.

Nedenstående billede viser et eksempel på de typer af fejl, som Tag Assistant afslører:

GTR-fejl og -advarsler
Underretninger fra Google Tag Assistant Recordings

Se et eksempel på en Tag Assistant-rapport.

Få flere oplysninger om installation af Google Tag Assistant og registrering af en brugerrejse.

Find og ret problemer med din konfiguration af tags

Hvis der ikke vises data på din Analytics-konto, eller du oplever et betydeligt fald i antallet af sessioner, kan du prøve denne fejlfinding.