Comprovar la configuració de l'etiqueta

Assegureu-vos que recopileu dades i que es mostrin als informes.

Si no sabeu si la vostra etiqueta de Google Analytics funciona correctament, trieu una de les opcions que s'indiquen a continuació per comprovar-ne la configuració.

Contingut d'aquest article:

Comprovar els informes anomenats En temps real

Els informes anomenats En temps real us permeten veure l'activitat actual al vostre lloc web. Si aquests informes tenen dades, vol dir que el vostre codi de seguiment en recopila i les envia a Analytics correctament.

Els informes Comportament i Visió general en temps real us permeten veure l'activitat de pàgines específiques. Si no heu afegit el codi de seguiment en totes les pàgines del vostre lloc, podeu consultar aquests informes per veure si el codi de seguiment envia dades de les pàgines que heu etiquetat. Aquests informes només mostren l'activitat de les pàgines més actives, de manera que no proporcionen una avaluació exhaustiva. Tot i això, són un bon indicador per saber si el vostre fragment funciona correctament.

Per veure els informes en temps real

1. Inicieu la sessió al compte d'Analytics.
  2. Navegueu fins a una visualització de la propietat en què hàgiu afegit el fragment. Si només heu afegit el codi de seguiment en aquesta propietat (lloc web), és probable que hi hagi una sola visualització.
  3. Obriu Informes.
  4. Seleccioneu En temps real > Visió general.
Podeu utilitzar els informes Comportament > Contingut del lloc per comprovar les pàgines que no es mostren als informes En temps real. Ara bé, recordeu que el processament de les dades dels informes que no són en temps real triga entre 24 i 48 hores.

Utilitzar Google Tag Assistant per verificar la configuració

Google Tag Assistant és una extensió gratuïta del navegador Chrome que us indica si les etiquetes que utilitzeu a Google Analytics (el codi de seguiment) s'activen correctament. Tag Assistant us permet enregistrar el recorregut d'un usuari al vostre lloc i veure'n un informe amb totes les peticions de fitxer enviades durant aquest recorregut, a més dels errors associats a l'enviament d'aquests fitxers.

La imatge següent mostra un exemple dels tipus d'errors que detecta Tag Assistant:

Errors i advertiments de GTR
Alertes d'Enregistraments de Tag Assistant de Google

Vegeu un exemple d'un informe de Tag Assistant.

Obteniu més informació sobre com instal·lar Google Tag Assistant i enregistrar el recorregut d'un usuari.

Resoldre problemes relacionats amb la configuració de l'etiqueta

Si no veieu dades al vostre compte d'Analytics o si el nombre de sessions disminueix de manera significativa, proveu aquesta eina de resolució de problemes.