Kom godt i gang med Analytics

Tre trin til tilmelding og opsætning.

Trin 1: Opret en konto.

Gå ind på Google Analytics-websitet for at oprette en ny konto. Klik på knappen Log ind på Google Analytics, og følg vejledningen på skærmen.

Trin 2: Konfigurer kontoegenskaber.

Google Analytics er fleksibelt og kan understøtte forskellige kontokonfigurationer, men din opsætning har indvirkning på, hvordan data vises i dine rapporter. Du kan få hjælp til planlægningen af din opsætning i artiklerne i oversigt over konti, brugere, ejendomme og visninger.

Hvis du konfigurerer Google Analytics til at spore en app, kan du se de bedste fremgangsmåder ved opsætning af Analytics til mobilapps.

Trin 3: Konfigurer din sporingskode.

Medtag Analytics-sporings-id'et og -koden på dit website eller i din mobilapp for at indsamle og sende brugsdata til din Analytics-konto. Du kan spore flere ejendomme i den samme konto, men hver ejendom skal konfigureres separat. Du kan følge andre procedurer for at konfigurere websporing og konfigurere mobilappsporing.

Når du har fuldført opsætningen, kan du vende tilbage til Hjælp for at læse mere om, hvordan du administrerer din konto, bruger dine rapporter og linker Google Analytics til AdWords.

Hvis du linker Google Analytics til din AdWords-konto, sporer Analytics automatisk dine besøgendes adfærd, når de kommer fra dine AdWords-annoncer. Disse data kan hjælpe dig med at måle investeringsafkastet for dit AdWords-budget og træffe velfunderede beslutninger om ændringer af din AdWords-konto.