Kom godt i gang med Analytics

Sådan begynder du at indsamle grundlæggende data fra et website eller en mobilapp:

1. Opret en ny Google Analytics-konto, hvis du ikke har en. Gå til google.com/analytics, klik på Få adgang til Google Analytics eller knappen Opret en konto (øverst til højre), og følg vejledningen på skærmen.
  2. Konfigurer en ejendom på den konto, som du har oprettet.
    Hvis du konfigurerer Google Analytics til at spore en app, kan du få flere oplysninger i Optimale løsninger til konfiguration af Analytics til mobilapps.
  3. Følg vejledningen for at konfigurere websporing eller konfigurere mobilappsporing.

Næste trin

Du vil sandsynligvis gerne konfigurere din konto, ejendom og visning. (Få flere oplysninger om, hvordan du gør, i Administrer og konfigurer Analytics). Du kan f.eks.:

• Tilføje rapporteringsvisninger, der bortfiltrerer intern trafik fra din egen virksomhed eller kun viser trafik for specifikke dele af dit website. Få flere oplysninger om rapporteringsvisninger.
  • Tillade brugere at se rapporter og give dem tilladelse til at foretage ændringer i konfigurationen. Få flere oplysninger om brugeradministration.
  • Definere mål, så du kan se konverteringsfrekvenser i dine rapporter. Få flere oplysninger om mål.
  • Linke din Google Analytics-konto til din AdWords-konto. Få flere oplysninger.
  • Gennemse Solutions Gallery for at finde betjeningspaneler, tilpassede rapporter og segmenter, som du kan bruge på din konto.

Du kan indsamle ekstra data ved at ændre din sporingskode. Du kan f.eks. indsamle data om:

• E-handelstransaktioner på dit website eller i din app. Læs mere Om e-handel og Om udvidet e-handel.
  • Brugerinteraktion med knapper, formularer, downloads og andre dynamiske elementer på dit website eller i din app. Få flere oplysninger om hændelser.

Få flere oplysninger om alle mulighederne i Google Analytics ved at gennemse Hjælp til Google Analytics på support.google.com/analytics. Google tilbyder desuden gratis onlinekurser på Analytics Academy.

Hvor nyttig er denne artikel:

Feedback registreret. Tak.
  • Slet ikke nyttig
  • Ikke særligt nyttig
  • Nogenlunde nyttig
  • Meget nyttig
  • Yderst nyttig