Kom godt i gang med Analytics

Sådan begynder du at indsamle grundlæggende data fra et website:

1. Opret eller log ind på din Analytics-konto:
    • Gå til google.dk/analytics
    • Vælg en af følgende muligheder:
      • Klik på Start gratis for at oprette en konto.
      • Klik på Log ind på Analytics for at logge ind på din konto.
  2. Konfigurer en ejendom på din Analytics-konto. En ejendom repræsenterer dit website eller din app og er samlingspunktet i Analytics for dataene fra dit website eller din app.
  3. Opsæt en rapporteringsvisning i din ejendom. Visninger giver dig mulighed for at oprette filtrerede visninger af dine data. Du kan f.eks. få vist alle data bortset fra din virksomheds interne IP-adresser eller alle de data, der er knyttet til en bestemt salgsregion.
  4. Følg vejledningen for at føje sporingskoden til dit website, så du kan indsamle data på din Analytics-ejendom.

Næste trin

Konfigurer din konto, dine ejendomme og dine visninger for at fastlægge adgangen til dine data og definere, hvilke data der er adgang til.

Du kan f.eks. gøre følgende:

Rediger din sporingskode for at indsamle yderligere data, f.eks.:

• Brugerinteraktion med links, knapper, videobetjeningselementer og andre dynamiske elementer på dit website eller i din app. Få flere oplysninger om hændelsessporing.
  • E-handelsaktivitet såsom brugerengagement med produktlister og interne promoveringer og få oplysninger om, hvor effektivt dine brugere bevægede sig gennem købs- og betalingsprocessen. Få flere oplysninger om indsamling og rapportering af data vedrørende e-handel og udvidet e-handel.

Download Analytics-appen

Når du har installeret sporingskoden på dit website eller i din app og konfigureret din Analytics-konto, kan du downloade Analytics-appen fra Google Play, så du har adgang til Analytics-rapportering overalt (eller i hvert fald de steder, hvor der er forbindelse).

Få flere oplysninger om Analytics-appen

Download håndbogen til digital media managers

Google Analytics-teamet har udviklet en trinvis håndbog, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af at linke dine Google Analytics- og Google Ads-konti. Lær, hvordan du får adgang til dybere indsigt og udvikler smartere Google Ads-kampagner.

Tag et kig på denne side på Google Marketing Platform-websitet, og download PDF-versionen af håndbogen.

Du kan få flere oplysninger om alle mulighederne i Analytics i Hjælp til Analytics på support.google.com/analytics, og du kan deltage i gratis onlinekurser i Analytics Academy.