Kom godt i gang med Analytics

Sådan begynder du at indsamle grundlæggende data fra et website eller en mobilapp:

1. Opret eller log ind på din Analytics-konto:
    • Gå til google.dk/analytics
    • Vælg en af følgende muligheder:
      • Klik på Start gratis for at oprette en konto.
      • Klik på Log ind på Analytics for at logge ind på din konto.
  2. Konfigurer en ejendom på din Analytics-konto. En ejendom repræsenterer dit website eller din app og er samlingspunktet i Analytics for dataene fra dit website eller din app.
  3. Opsæt en rapporteringsvisning i din ejendom. Visninger giver dig mulighed for at oprette filtrerede visninger af dine data. Du kan f.eks. få vist alle data bortset fra din virksomheds interne IP-adresser eller alle de data, der er knyttet til en bestemt salgsregion.
  4. Følg vejledningen for at føje sporingskoden til dit website eller din mobilapp, så du kan indsamle data på din Analytics-ejendom.

Næste trin

Konfigurer din konto, dine ejendomme og dine visninger for at fastlægge adgangen til dine data og definere, hvilke data der er adgang til.

Du kan f.eks. gøre følgende:

Rediger din sporingskode for at indsamle yderligere data, f.eks.:

• Brugerinteraktion med links, knapper, videobetjeningselementer og andre dynamiske elementer på dit website eller i din app. Få flere oplysninger om hændelsessporing.
  • E-handelsaktivitet såsom brugerengagement med produktlister og interne promoveringer og få oplysninger om, hvor effektivt dine brugere bevægede sig gennem købs- og betalingsprocessen. Få flere oplysninger om indsamling og rapportering af data vedrørende e-handel og udvidet e-handel.

Download Analytics-appen

Når du har installeret sporingskoden på dit website eller i din app og konfigureret din Analytics-konto, kan du downloade Analytics-appen fra Google Play, så du har adgang til Analytics-rapportering overalt (eller i hvert fald de steder, hvor der er forbindelse).

Få flere oplysninger om Analytics-appen

Du kan få flere oplysninger om alle mulighederne i Analytics i Hjælp til Analytics på support.google.com/analytics, og du kan deltage i gratis onlinekurser i Analytics Academy.