Slik påvirker Analytics nettstedkoden din

Google Analytics fungerer ved hjelp av en liten kodebit, som du bruker på sidene på nettstedet ditt. Denne kodebiten aktiverer Google Analytics-sporing for nettstedet ditt, slik at det samles inn informasjon om hva de besøkende foretar seg på nettstedet. Opplysningene sendes til Analytics-rapportene.

Med nettsporingsmetodene for Google Analytics kan du bruke JavaScript som er utformet for å være fullt kompatibel med nettstedkoden din. Disse metodene bruker konseptet navneområder, slik at alle funksjoner ligger under _gat-navneområdet. Dette betyr at alle JavaScript-metoder i Analytics som har et unikt navn, ikke forårsaker dupliserte navn eller konflikt med andre JavaScript-metoder du måtte ha på nettstedet ditt.

Se Konfigurasjon av sporingskoden for å finne ut hvordan du konfigurerer Analytics for nettstedet ditt.