Analytics-grensesnittene

Analytics har tre grensesnitt som er tilgjengelige for alle brukere:

• Programmeringsgrensesnittet for innsamling: Du kan tilpasse sporingskoden slik at den også kan utføre andre funksjoner enn standardsporing. Du kan samle inn data om kjøp på nettstedet ditt, få rapporter om to underdomener i én visning og konfigurere dine egne definisjoner av type besøkende og mye mer.
  • Programmeringsgrensesnittet for administrasjon: Med Analytics-administrasjonsgrensesnittet oppnår du forenklet tilgang til data for Analytics-kontoen og profildata i form av strømmer til grensesnitt for Google-data. Her kan du også enkelt hente et bestemt sett med visninger for en bruker. Du kan også hente målkonfigurasjonsdata som er knyttet til en bestemt visning. Sist, men ikke minst, kan du integrere bruken av administrasjonsgrensesnittet med eksportgrensesnittet for å få akkurat de rapporteringsdataene du ønsker.
  • Programmeringsgrensesnittet for dataeksport: Her kan du utvikle programmer ved hjelp av Analytics-data som allerede fins i en Analytics-konto. Programmene kan bruke grensesnittet for å be om data på rapportnivå fra en eksisterende Analytics-visning (såfremt du har tilgang til den aktuelle visningen) og hente en tilpasset datarapport for visningen som er valgt.

Analytics-grensesnittene krever teknisk kunnskap, og alt teknisk referansemateriale er samlet under Analytics for utviklere.