Analytics -sovellusliittymät

Analyticsilla on kolme sovellusliittymää, jotka ovat kaikkien käyttäjien saatavilla:

• Kokoelmasovellusliittymä: Muokkaa seurantakoodia ja kokeile tavanomaista tehokkaampaa seurantaa. Voit muun muassa kerätä tietoja sivustossasi tehdyistä ostoksista, luoda raportteja yhden näkymän kahdesta eri aliverkkotunnuksesta ja luoda omia kävijätyyppien määritelmiä.
  • Hallintasovellusliittymä: Voit käyttää Analytics -tiliä ja näkymätietoja Google Data API -syötteiden muodossa Analytics hallinta-API:n avulla. Hallintasovellusliittymän avulla on helppo noutaa käyttäjälle tietty näkymäjoukko. Voit myös noutaa tiettyyn näkymään liittyvät tavoitteen määritystiedot. Voit integroida hallintasovellusliittymän ja tietojen viemisen sovellusliittymän niin, että saat juuri tarvitsemasi raportointitiedot.
  • Tietojen viemisen sovellusliittymä: Luo sovelluksia Analytics-tilissä jo käytettävissä olevien Analytics -tietojen avulla. Sovellus voi pyytää Analytics-näkymästä raporttitason tietoja sovellusliittymän avulla (jos sinulla on näkymän tietojen käyttöoikeus) ja noutaa muokatun tietoraportin valitulle näkymälle.

Koska Analytics sovellusliittymien käyttäminen edellyttää teknistä osaamista, kaikki tekniset tiedot löytyvät kehittäjille suunnatusta Google Code Analytics (Google Coden seuranta) -sivustosta.