Terveydenhuolto: Rekrytointi kliinisiin kokeisiin Uudessa-Seelannissa (tammikuu 2017)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin terveydenhuoltoa koskeva käytäntö muuttuu tammikuussa 2017. Uusi käytäntö sallii kliinisten tutkimusten rekrytoinnin mainostamisen Uuden-Seelannin paikallisten lakien mukaisesti. Kun uusi käytäntö astuu voimaan, käytännön kuvaus päivitetään.

(Julkaistu tammikuussa 2017)