Mainoslaajennuskäytäntöjen päivitys (syyskuu 2016)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Alla lueteltuja mainoslaajennuksia koskevat käytännöt päivitetään syyskuussa 2016. Päivityksen myötä tiettyjen mainoslaajennusten näyttäminen sallitaan sellaisten mainosten yhteydessä, joissa on rajoitettua sisältöä.

Muutos koskee seuraavia mainoslaajennuksia:

• Sivustolinkkilaajennukset
  • Huomiotekstilaajennukset
  • Sisältöpoiminnat
  • Puhelulaajennukset
  • Sijaintilaajennukset
  • Arvostelulaajennukset
  • Mainosmuokkaajat
  • Hintalaajennukset
  • Arviot myyjästä.

Käytännön muutos koskee kaikkia kieliä, jotka ovat käytettävissä kussakin laajennuksessa. Päivityksen myötä mainostajat voivat käyttää mainoslaajennuksia monipuolisemmin ja tarjota käyttäjille enemmän vaihtoehtoja. Mainosmuotoja ja ‑ominaisuuksia koskevat käytännöt päivitetään, kun uusi käytäntö astuu voimaan.

(Julkaistu elokuussa 2016)