Oman yrityksen, tuotteen tai palvelun esittäminen harhaanjohtavalla tavalla: harhaanjohtavat tai epärealistiset mainokset

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Maaliskuussa 2016 päivitämme käytäntömme, joka koskee harhaanjohtavia ja epärealistisia mainoksia. Haluamme ottaa Google Ads ‑käytännöissämme entistä paremmin huomioon käyttäjät terveysalalla.

Painonpudotukseen liittyviä väittämiä koskevat rajoitukset

Muutos: Rajoitamme painonpudotukseen liittyvien väittämien esittämisen mainostajille, jotka mainostavat dieettiohjelmia, harjoitusohjelmia tai psykoterapeuttisia tai kirurgisia painonpudotusmenetelmiä. Arvostamme käyttäjien kokemuksia ja haluamme olla täysin varmoja siitä, ettei heille anneta harhaanjohtavia tietoja tuloksista, joita he voivat odottaa saavansa käyttämällä ostamiaan tuotteita tai palveluita.

Mitä sinun tulee tehdä: Jos olet mainostaja ja esität painonpudotukseen liittyviä väittämiä mainostaessasi tuotteita tai palveluita, jotka eivät ole dieetti- tai harjoitusohjelmia, kirurgiapalveluita tai psykoterapiapalveluita, sinun on poistettava kyseiset painonpudotukseen liittyvät väittämät mainoksistasi ja aloitussivuiltasi. Lue käytäntö ja varmista, että mainoksesi ja verkkosivustosi vastaavat käytännön vaatimuksia, kun muutos tulee voimaan.

Google edellyttää, että mainostajat noudattavat jatkuvasti kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä sekä Google Ads ‑käytäntöjä. Siksi on tärkeää, että olet selvillä ajantasaisista vaatimuksista paikoissa, joissa yrityksesi toimii, sekä sijainneissa, joissa mainoksiasi näytetään.

(Julkaistu tammikuussa 2015)