Uhkapelit – Iso-Britannia

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Isossa-Britanniassa näytettäviä uhkapelimainoksia koskevat käytäntövaatimukset ovat muuttuneet sen jälkeen, kun alla oleva ilmoitus julkaistiin. Lue uusin ilmoitus.

Olemme päivittämässä aiemmin ilmoittamiamme tietoja Ison-Britannian uhkapeleihin liittyvästä UK Gambling (Licensing and Advertising) Act 2014 -laista. Lain voimaantulon lykkääntymisen johdosta mainostajilla on nyt aikaa hakea Ison-Britannian uhkapelaamissertifiointia ilman jatkolupaa, jos he täyttävät jommankumman seuraavista edellytyksistä:

• Mainostajalla on UK Gambling Commission -viranomaisen myöntämä uhkapelilupa.
  • Mainostajalla on voimassa oleva uhkapelilupa jossakin seuraavista alueista: Irlannin tasavalta, Italia, Itävalta, Belgia, Anderney, Mansaari, Gibraltar, Malta tai Antigua ja Barbuda.

Mitä mainostajien tarvitsee tehdä lähitulevaisuudessa?

Kun UK Gambling (Licensing and Advertising) Act 2014 -laki tulee voimaan, lopetamme muiden kuin UK Gambling Commissionin myöntämien uhkapelilupien hyväksymisen, ellei niiden mukana toimiteta UK Gambling Commissionin antamaa jatkolupaa.

Mikä muuttuu, kun UK Gambling (Licensing and Advertising) Act 2014 -laki tulee voimaan?

Päivitämme hakemusvaatimukset mainostajille, jotka hakevat hyväksyntää Googlelta Isoon-Britanniaan kohdistuvia verkon uhkapelimainoksia varten. Uhkapeliyhtiöiden, joilla ei ole UK Gambling Commissionin myöntämää uhkapelilupaa, on toimitettava myös jompikumpi seuraavista:

• UK Gambling Commissionin myöntämä jatkolupa.
  • Uusi UK Gambling Commissionin ulkomaisille uhkapeliyhtiöille myöntämä lupa (kun tällaiset luvat ovat saatavana).

Google edellyttää, että mainostajat noudattavat kaikkien niiden maiden asiaanliittyviä lakeja ja säädöksiä, joihin heidän mainoksensa kohdistuvat.

(Julkaistu lokakuussa 2014)