Ohjelmiston periaatteet

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Mikä muuttuu?

Google Adsin ohjelmistolatauksia koskevat käytäntövaatimukset muuttuvat joulukuun puolivälin tienoilla. Väärien tietojen antaminen itsestä, tuotteesta tai palvelusta -käytännön nykyisten ohjelmistoperiaatteita koskevien vaatimusten tilalle tulee Googlen ei-toivottujen ohjelmistojen käytäntö.

Muutoksen jälkeen mainostajien, joiden sivustossa isännöidään ohjelmistolatauksia tai joiden sivustossa on ohjelmistolatausten linkkejä, on noudatettava ei-toivottujen ohjelmistojen käytäntöä riippumatta siitä, mihin laitteeseen ohjelmisto asennetaan. Kaikkien tällaisten ohjelmistolatausten on noudatettava uutta käytäntöä riippumatta siitä, mainostetaanko kyseisiä latauksia Google Adsin kautta.

Toimenpiteet

Jos mainostat sivustoa, jossa isännöidään ohjelmistolatauksia tai jossa on ohjelmistolatausten linkkejä, huolehdi siitä, että sivustossasi isännöitävät ohjelmistolataukset tai ohjelmistolataukset, joihin sivustossasi on linkkejä, ovat ei-toivottujen ohjelmistojen käytännön mukaisia. Tämä käytäntö koskee koko sivustoa, ei ainoastaan sivuja, joihin mainoksesi osoittaa.