Tärkeä päivitys: Google Ads ‑käytäntöihin on lähiaikoina tulossa muutoksia

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Avaamme syyskuussa 2014 uuden ja entistä paremman Google Ads ‑käytäntökeskuksen.

Miksi teemme muutoksia? Haluamme tehdä Google Ads ‑käytännöistä entistä käyttäjäystävällisempiä, helppokäyttöisempiä ja kiinnostavampia sekä mainostajille että käyttäjille. Toivomme näiden muutosten selventävän, mitkä asiat ovat Googlelle tärkeitä ja miksi.

Muutosten sisältö:

• vähemmän ja yksinkertaisempia Google Ads ‑käytäntöjä
  • entistä avoimemmat käytäntöjen perustelut
  • entistä enemmän tietoa siitä, miten käytännöt vaikuttavat mainoksiin.

Mitä tämä tarkoittaa sinun kannaltasi? Lähes nykyisiä käytäntöjämme noudattavat mainostajat noudattavat myös uusia käytäntöjä. Tulevina kuukausina sinun kannattaa perehtyä uusiin käytäntöihin ajan kanssa ja harkita, onko muutoksille tarvetta. Luvassa on muun muassa uusi vaarallisten tuotteiden ja palvelujen käytäntö, joka sisältää uusia rajoituksia aseiden, tupakan ja ilotulitteiden suhteen.

Mitä sinun pitää tehdä? Tutustu uuteen käytäntökeskukseen ja varmista, että mainoksesi, verkkosivustosi ja yrityksesi täyttävät vaatimukset, kun käytännöt tulevat voimaan tämän vuoden syyskuun tienoilla.

Google edellyttää, että mainostajat noudattavat jatkuvasti kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä sekä Google Ads ‑käytäntöjä. Siksi on tärkeää, että olet selvillä vaatimusten muutoksista sijainneissa, joissa yrityksesi toimii, sekä sijainneissa, joissa mainoksiasi näytetään.

(Julkaistu kesäkuussa 2014)