Harhaanjohtaminen

Emme halua, että käyttäjät kokevat näyttämämme mainokset harhaanjohtaviksi. Tästä syystä meidän on oltava avoimia ja rehellisiä ja tarjottava käyttäjille tietoja, joiden avulla he voivat tehdä perusteltuja päätöksiä. Emme salli kampanjoita, jotka
  • johdattelevat käyttäjiä aloittamaan ostotapahtuman, tuotteen lataamisen tai jonkin muun toiminnon ilmoittamatta ensin kaikkia olennaisia tietoja ja hankkimatta käyttäjän selkeää suostumusta
  • esittävät yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi tavalla, joka ei ole tarkka, realistinen tai totuudenmukainen.

Alla on esimerkkejä asioista, joita mainoksissa tulee välttää.

Jos uskot, että mainoksesi hylättiin virheellisesti, voit pyytää tarkistusta hylättyjä mainoksia ja käytäntöjä koskevalla kysymyslomakkeella.

Tietojen poisjättäminen

Maksutavan ja käyttäjälle koituvien kokonaiskulujen jättäminen esittämättä selkeästi
  • Esimerkkejä: hintaan, toimituskustannuksiin ja muihin laskutukseen liittyviin tietoihin, korkoihin, myöhästymismaksuihin tai toistuviin tilausmaksuihin liittyvien asioiden jättäminen ilmoittamatta tai lisämaksullisten puhelinnumeroiden käyttäminen puhelulaajennuksissa.
Kelvollisten yhteystietojen jättäminen esittämättä selkeästi, jos kyseessä on rahoituspalveluja tarjoava yritys, tai tärkeiden tietojen esittämättä jättäminen, jos kyse on lyhytaikaisista lainoista, lainojen uudelleenjärjestelystä tai ulosmittausjärjestelyistä
Tärkeiden ja oleellisten tietojen ilmoittamatta jättäminen pyydettäessä lahjoitusta hyväntekeväisyyteen tai poliittiseen tarkoitukseen
  • Esimerkkejä: Mainostaja jättää ilmoittamatta hyväntekeväisyysjärjestön tunnuksen tai verovapauteen liittyvän tunnistenumeron tai sen, ovatko poliittisiin tarkoituksiin annetut lahjoitukset verovähennyskelpoisia.
  • Korjausohjeet: Tietojen poisjättäminen
    1. Lue edellä olevasta käytännöstä, millaiset toimintatavat ovat kiellettyjä. Tarkista, puuttuuko mainoksestasi ja verkkosivustoltasi tai sovelluksestasi tärkeitä tietoja. Esimerkkejä tärkeistä tiedoista:
      • Maksamiseen ja laskutukseen liittyvät tiedot: Varmista, että käyttäjälle koituvat kokonaiskustannukset sekä laskutuksen periaatteet esitetään sivustollasi tai sovelluksessasi selkeästi ja näkyvästi.
      • Lahjoitukset: Jos mainoksessasi tai aloitussivullasi pyydetään verovapaita lahjoituksia, ilmoita verovapaudesta selkeästi aloitus- tai lahjoitussivulla. Ilmoita myös rahankeräysnumero. Esimerkiksi Yhdysvalloissa on käytettävä verovapauden osoittavaa 501(c)(3)- tai 501(c)(4)-merkintää.
      • Lataukset: Tutustu ohjelmistojen latauksia koskeviin vaatimuksiin.
      • Sovelluksen asennukset: Varmista, että poistat mainoksesta kaiken sisällön, joka voi saada käyttäjät uskomaan, että sovelluksesi on ilmaiseksi ladattavissa, vaikka se ei olisi.
      • Rahoituspalvelut (sijoitusten ja varojen hallinnointi): Tutustu rahoituspalveluja koskeviin vaatimuksiin.
    2. Muuta verkkosivustoasi tai sovellustasi. Jos mainoksesi ohjaa käyttäjän tämän käytännön vastaiseen sisältöön, korjaa verkkosivusto tai sovellus käytännön mukaiseksi. Tämän jälkeen sinun on pyydettävä tarkistusta, ennen kuin voit siirtyä mainostekstin muuttamisen seuraavaan vaiheeseen.
      Pyydä korjatun sivuston tarkistusta
    3. Poista kyseinen sisältö mainoksestasi.

Jos mainoksesi rikkoo tätä käytäntöä, muokkaa se käytännön mukaiseksi.

• Vie hiiri Mainokset-sivulla sen mainoksen päälle, jota haluat muokata.
      • Muokkaa mainosta klikkaamalla sen vieressä olevaa kynäkuvaketta.
      • Kun olet valmis, valitse Tallenna.

Muokkauksen ja tallennuksen jälkeen mainos lähetetään meille tarkistettavaksi. Useimmat mainokset tarkistetaan yhden arkipäivän kuluessa. Jotkin mainokset on kuitenkin tarkistettava muita tarkemmin, joten niiden tarkistus voi kestää kauemmin. Kun olemme varmistaneet, että olet poistanut kelpaamattoman sisällön mainoksestasi ja sen kohdesivulta, voimme hyväksyä mainoksesi ja aloittaa sen näyttämisen.

Jos et pysty korjaamaan tai et halua korjata näitä rikkomuksia, poista mainoksesi. Näin estät sen, että tilisi mahdollisesti jäädytetään myöhemmin sen vuoksi, että se sisältää liian monta hylättyä mainosta.

Tarjoukset, jotka eivät ole saatavilla

Sellaisten tuotteiden tai palveluiden lupaaminen tai kampanjatarjousten esittäminen, jotka eivät ole helposti löydettävissä aloitussivulta
  • Esimerkkejä: Mainostaja mainostaa vanhentuneita tarjouksia tai tuotteita, joita ei ole varastossa, ilmoittaa virheellisen hinnan tai käyttää mainonnassa sellaisia toimintakehotuksia, joihin liittyvää sisältöä ei löydy helposti aloitussivulta.
  • Esimerkki tällaisesta mainonnasta: Mainoksessa lukee "Tabletit alkaen 40 €", mutta mainosta klikkaava käyttäjä ei löydä 40 euron hintaisia tabletteja.
  • Korjausohjeet: Tarjoukset, jotka eivät ole saatavilla
    1. Lue edellä olevasta käytännöstä, millaiset toimintatavat ovat kiellettyjä. Tarkista mainoksesi ja aloitussivusi ja selvitä, kuinka voit helpottaa mainoksessasi mainostettavan tuotteen tai palvelun löytämistä. Esimerkkejä:
      • Tarjousten löytäminen: Kaikkien mainostettavien tuotteiden, palveluiden ja kampanjatarjousten on oltava helposti löydettävissä aloitussivulta.
      • Tarjousten ajantasaisuus: Mainoksen kaikkien alennusten ja tarjousten on oltava ajan tasalla. Vältä tarkoin määritettyjä tarjouksia sisältävien mainosten luomista, jos et voi päivittää mainoksiasi varastotilanteesi tai tarjoustesi muuttuessa. Jos esimerkiksi luot mainoksen yhden päivän kampanja-alennuksesta, muista päivittää tai poistaa mainos seuraavana päivänä, kun tarjous ei ole enää voimassa asiakkaillesi.
        Vinkki: Jos varastotilanne tai hinnat vaihtuvat sivustollasi usein, voit käyttää dynaamisia hakumainoksia, jotka näyttävät mainoksesi automaattisesti verkkosivustosi sisällön perusteella.
    2. Muuta mainoksesi aloitussivua. Jos mainoksesi ohjaa sisältöön, joka rikkoo tätä käytäntöä, muokkaa aloitussivu käytännön mukaiseksi. Kun olet korjannut rikkomuksen, lähetä mainoksesi uudelleen noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihtoehtoisesti voit muuttaa lopullisen URL-osoitteesi ohjaamaan käyttäjät verkkosivustosi tai sovelluksesi toiseen osaan, joka ei riko tätä käytäntöä.
    3. Muokkaa mainostasi.

Jos mainoksesi rikkoo tätä käytäntöä, muokkaa se käytännön mukaiseksi.

• Vie hiiri Mainokset-sivulla sen mainoksen päälle, jota haluat muokata.
      • Muokkaa mainosta klikkaamalla sen vieressä olevaa kynäkuvaketta.
      • Kun olet valmis, valitse Tallenna.

Muokkauksen ja tallennuksen jälkeen mainos lähetetään meille tarkistettavaksi. Useimmat mainokset tarkistetaan yhden arkipäivän kuluessa. Jotkin mainokset on kuitenkin tarkistettava muita tarkemmin, joten niiden tarkistus voi kestää kauemmin. Kun olemme varmistaneet, että olet poistanut kelpaamattoman sisällön mainoksestasi ja sen kohdesivulta, voimme hyväksyä mainoksesi ja aloittaa sen näyttämisen.

Jos et pysty korjaamaan tai et halua korjata näitä rikkomuksia, poista mainoksesi. Näin estät sen, että tilisi mahdollisesti jäädytetään myöhemmin sen vuoksi, että se sisältää liian monta hylättyä mainosta.

Harhaanjohtava sisältö

Henkilöllisyyttä tai pätevyyttä koskevien väärien tietojen antaminen
    • Esimerkkejä: yliopisto-opiskelija, joka väittää olevansa valmistunut asianajaja, tai kouluttamaton putkiasentaja, joka väittää olevansa työhön koulutettu.
    Väärien väitteiden esittäminen tai käyttäjien houkutteleminen asiakkaiksi epätodennäköisillä lopputuloksilla (vaikka kyseiset lopputulokset olisivat teoriassa mahdollisia)
    • Esimerkkejä: "Ihmelääkkeet" lääketieteellisiin vaivoihin, valtavaa painonpudotusta lupaavat tuotteet tai ohjelmat, nopeaa rikastumista lupaavat hankkeet tai hankkeet, joissa luvataan suurta taloudellista tuottoa vähäisellä vaivalla tai investoinnilla.
    • Erityinen esimerkki: painonpudotusohjelman mainos, jossa luvataan, että asiakas voi laihduttaa 5 kiloa kuukaudessa mutta silti syödä mitä tahansa.
    Toiseen henkilöön, organisaatioon, tuotteeseen tai palveluun liittyvän tekaistun kytköksen ilmaiseminen tai valheellinen väite edellä mainituilta saadusta suosittelusta
    • Esimerkkejä: viranomaisten sivustojen, merkintöjen, leimojen tai virastojen nimien harhaanjohtava käyttö tai jäljittely.
    • Erityinen esimerkki: mainostaja, jonka sivu matkii viranomaissivuston asettelua ja ulkoasua.
    Mainoskampanjat, joilla pyritään johtamaan käyttäjiä harhaan tai huijaamaan vuorovaikutukseen mainoksen kanssa
  • Esimerkkejä: Emme salli mainoskampanjoita, jotka muistuttavat järjestelmän tai sivuston varoituksia tai virheilmoituksia, jäljittelevät viesti- tai pyyntöilmoituksia tai kuvaavat ominaisuuksia, jotka eivät toimi. Emme myöskään salli mainoskampanjoita, joissa käytetään läpinäkyvää taustaa.
  • Korjausohjeet: Harhaanjohtava sisältö
    1. Lue yllä olevasta käytännöstä lisätietoa kielletyistä toimintatavoista. Seuraavassa on joitakin toimintamahdollisuuksia:
      • Poista mainostekstistä ja verkkosivustostasi kaikki väitteet, jotka eivät pidä paikkaansa tai ovat liioiteltuja, kuten tieteellisesti epätodennäköiset väitteet, esimerkiksi parantumattomien sairauksien parannuskeinoja koskevat väitteet.
      • Jos takaat tiettyjä tuloksia, tarvitset selkeän ja helppokäyttöisen hyvityskäytännön (rahat takaisin -käytännön).
      • Jos näytät käyttäjäkertomuksia, joissa kerrotaan tietyistä tuloksista, liitä vastuuvapauslauseke näkyvälle paikalle. Vastuuvapauslausekkeessa on kerrottava, että mitään tiettyjä tuloksia ei voida taata ja että tulokset voivat vaihdella.
      • Lisää linkkejä kolmannen osapuolen vahvistukseen ja/tai helposti huomattavia, aiheeseen liittyviä vastuuvapauslausekkeita silloin, kun käyttäjäkertomuksissa ja suosituksissa vihjataan, että tulokset ovat tyypillisiä.
      • Varmista, että mainoskampanjasi eivät ole harhaanjohtavia tai huijaa käyttäjiä vuorovaikutukseen mainoksen kanssa.
      • Mainoksissa on oltava tuotemerkki ja mainostetun tuotteen tai yrityksen nimi tai logo selkeästi näkyvillä.
      • Sovellusmainokset: Varmista, että sovelluksen lataussivulla on kerrottu selkeästi sovelluksen sisältö ja toiminnot sekä kaikki mahdolliset edellytykset, joita sovelluksen käyttö vaatii, kuten muut sovellukset, oheislaitteet tai laitteen anturit. Muiden edellytettyjen sovellusten täytyy myös olla saatavana samasta sovelluskaupasta ja niiden on oltava käytäntöjen mukaisia.
      • Tietokoneen toiminnot: Mainos ei saa muistuttaa järjestelmän tai sivuston varoitusta. Poista tällainen sisältö kuvistasi, mukaan lukien simuloidut käyttöjärjestelmävaroitukset, viestiruudut, virheilmoitus, valikot, liikkuvat ja klikkaavat nuolet tai muu grafiikka tai viestit, joiden tarkoitus on tuottaa klikkauksia vilpillisesti.

Animoiduissa mainoksissa ja mainosgalleriamainoksissa voi olla jäljiteltyjä animoituja ominaisuuksia tai kuvakkeita, kunhan toiminnot toimivat tai näiden ominaisuuksien tarkoitus käy ilmi aloitussivulla.

2. Poista kyseinen sisältö verkkosivustoltasi tai sovelluksestasi. Jos mainoksesi ohjaa käyttäjän kiellettyyn sisältöön, muokkaa sivusto tai sovellus käytännön mukaiseksi. Tämän jälkeen sinun on pyydettävä tarkistusta, ennen kuin voit siirtyä mainostekstin muuttamisen seuraavaan vaiheeseen.
      Tarkista korjattu verkkosivustoni
    3. Poista kyseinen sisältö mainoksestasi.

Jos mainoksesi rikkoo tätä käytäntöä, muokkaa se käytännön mukaiseksi.

• Vie hiiri Mainokset-sivulla sen mainoksen päälle, jota haluat muokata.
      • Muokkaa mainosta klikkaamalla sen vieressä olevaa kynäkuvaketta.
      • Kun olet valmis, valitse Tallenna.

Muokkauksen ja tallennuksen jälkeen mainos lähetetään meille tarkistettavaksi. Useimmat mainokset tarkistetaan yhden arkipäivän kuluessa. Jotkin mainokset on kuitenkin tarkistettava muita tarkemmin, joten niiden tarkistus voi kestää kauemmin. Kun olemme varmistaneet, että olet poistanut kelpaamattoman sisällön mainoksestasi ja sen kohdesivulta, voimme hyväksyä mainoksesi ja aloittaa sen näyttämisen.

Jos et pysty korjaamaan tai et halua korjata näitä rikkomuksia, poista mainoksesi. Näin estät sen, että tilisi mahdollisesti jäädytetään myöhemmin sen vuoksi, että se sisältää liian monta hylättyä mainosta.

Kilpailevat väitteet

Mainokset, jotka sisältävät superlatiiveja (esim. "paras" tai "nro 1") tai komparatiiveja (esim. "parempi kuin" tai "nopeampi kuin") tai muita vastaavia väitteitä, joiden tueksi ei esitetä kolmansien osapuolten vahvistuksia aloitussivulla.
  • Esimerkkejä: Mainosteksti, jossa lukee "Maailman paras ikkunoiden pesupalvelu", jos aloitussivulla ei ole todisteita siitä, että kyseessä on maailman paras palvelu. Tällaiset väitteet sallitaan kuitenkin, jos aloitussivulla on linkki kolmannen osapuolen analyysiin, jossa kyseinen yritys on uskottavassa tutkimuksessa havaittu esimerkiksi suosituimmaksi tai parasta palvelua tarjoavaksi yritykseksi.
  • Huom. Yksinkertaistetulla tai perinteisellä kiinalla kirjoitetuissa ja Kiinaan kohdistetuissa mainoksissa ei saa olla superlatiiveja tai komparatiiveja sisältäviä väitteitä, vaikka näiden väitteiden tueksi olisi esitetty kolmansien osapuolten vahvistuksia.
  • Korjausohjeet: Kilpailevat väitteet
    1. Lue yllä oleva käytäntö. Emme salli mainoksia, jotka sisältävät vahvistamattomia kilpailevia väitteitä. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä siitä, mitä kannattaa tarkistaa:
      • Jos mainoksessa käytetään superlatiivia tai kilpailevaa väitettä, väitteen tueksi tulee näyttää kolmannen osapuolen vahvistus aloitussivulla. Kolmannen osapuolen vahvistuksen on oltava peräisin henkilöltä tai ryhmältä, joka ei ole missään yhteydessä sivustoon. Asiakkaiden kertomukset eivät kelpaa kolmannen osapuolen vahvistukseksi.
      • Jos sinulla ei ole kolmannen osapuolen vahvistusta väitteelle, poista superlatiivit tai kilpailullinen teksti mainoksesta.
      • Jos mainoksesi on kirjoitettu yksinkertaistetulla tai perinteisellä kiinalla ja kohdistettu Kiinaan, poista mahdolliset superlatiiveja tai komparatiiveja sisältävät väitteet mainoksesta. Tällaisia väitteitä ei sallita, vaikka mainos olisi kohdistettu muihinkin maihin tai vaikka väitteiden tueksi olisi esitetty kolmansien osapuolten vahvistuksia.
      • Superlatiiveihin ja komparatiiveihin kuuluvat esimerkiksi ilmaukset "paras", "nro 1", "parempi kuin", "nopeampi kuin" ja muut vastaavat väittämät.
    2. Muuta mainoksesi aloitussivua. Jos mainoksesi ohjaa sisältöön, joka rikkoo tätä käytäntöä, muokkaa aloitussivu käytännön mukaiseksi. Kun olet korjannut rikkomuksen, lähetä mainoksesi uudelleen noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihtoehtoisesti voit muuttaa lopullisen URL-osoitteesi ohjaamaan käyttäjät verkkosivustosi tai sovelluksesi toiseen osaan, joka ei riko tätä käytäntöä.
    3. Muokkaa mainostasi. Anna todisteet kilpailevan väitteen tueksi tai poista väite. Voit määrittää aloitussivun URL-osoitteen osoittamaan myös sellaiseen verkkosivustosi tai sovelluksesi osaan, joka vastaa paremmin mainoksesi ja avainsanasi mainostamia tuotteita tai palveluita.

Jos mainoksesi rikkoo tätä käytäntöä, muokkaa se käytännön mukaiseksi.

• Vie hiiri Mainokset-sivulla sen mainoksen päälle, jota haluat muokata.
      • Muokkaa mainosta klikkaamalla sen vieressä olevaa kynäkuvaketta.
      • Kun olet valmis, valitse Tallenna.

Muokkauksen ja tallennuksen jälkeen mainos lähetetään meille tarkistettavaksi. Useimmat mainokset tarkistetaan yhden arkipäivän kuluessa. Jotkin mainokset on kuitenkin tarkistettava muita tarkemmin, joten niiden tarkistus voi kestää kauemmin. Kun olemme varmistaneet, että olet poistanut kelpaamattoman sisällön mainoksestasi ja sen kohdesivulta, voimme hyväksyä mainoksesi ja aloittaa sen näyttämisen.

Jos et pysty korjaamaan tai et halua korjata näitä rikkomuksia, poista mainoksesi. Näin estät sen, että tilisi mahdollisesti jäädytetään myöhemmin sen vuoksi, että se sisältää liian monta hylättyä mainosta.

Vähäinen relevanssi

Mainokset, jotka eivät liity aloitussivuun.
    • Esimerkkejä: mainos, jossa käytetään avainsanojen lisäysominaisuutta ilman osuvaa oletusarvoista avainsanaa, mainoksen otsikko, joka ei liity mainoksen tekstiin, mainos, jossa ei ilmaista, että siihen liittyvä aloitussivu on hakutulossivu, ja avainsanojen roskapostinomainen käyttö.
    Korjausohjeet: Vähäinen relevanssi
    1. Lue yllä oleva käytäntö. Emme salli mainoksia, jotka eivät ohjaa käyttäjiä asianmukaiseen sisältöön. Emme myöskään salli mainoksia, jotka eivät liity yritykseen, tuotteeseen tai palveluun, jota sivusto mainostaa. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä siitä, mitä kannattaa tarkistaa:
      • Varmista, että mainos, avainsanat, aloitussivu ja mainoslaajennukset liittyvät kaikki läheisesti toisiinsa ja mainostavat samoja tuotteita tai palveluja. Mainostekstin ja avainsanojen tulee kuvata tarkasti sitä, mitä aloitussivullasi näkyy mainoksen klikkaamisen jälkeen.
      • Älä käytä liian yleisiä avainsanoja.
      • Käytä oletusmainostekstiä, kun käytät avainsanan lisäystä mainoksissa, ja varmista, että tuloksena syntyvä mainosteksti on selkeä ja helposti ymmärrettävä.
    2. Muuta mainoksesi aloitussivua. Jos mainoksesi ohjaa sisältöön, joka rikkoo tätä käytäntöä, muokkaa aloitussivu käytännön mukaiseksi. Kun olet korjannut rikkomuksen, lähetä mainoksesi uudelleen noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihtoehtoisesti voit muuttaa lopullisen URL-osoitteesi ohjaamaan käyttäjät verkkosivustosi tai sovelluksesi toiseen osaan, joka ei riko tätä käytäntöä.
    3. Muokkaa mainostasi. Tee mainoksestasi helppolukuinen ja varmista, että se liittyy erityisesti aloitussivullasi mainostettavaan asiaan. Voit määrittää aloitussivun URL-osoitteen osoittamaan myös sellaiseen verkkosivustosi tai sovelluksesi osaan, joka vastaa paremmin mainoksesi ja avainsanasi mainostamia tuotteita tai palveluita.

Jos mainoksesi rikkoo tätä käytäntöä, muokkaa se käytännön mukaiseksi.

• Vie hiiri Mainokset-sivulla sen mainoksen päälle, jota haluat muokata.
      • Muokkaa mainosta klikkaamalla sen vieressä olevaa kynäkuvaketta.
      • Kun olet valmis, valitse Tallenna.

Muokkauksen ja tallennuksen jälkeen mainos lähetetään meille tarkistettavaksi. Useimmat mainokset tarkistetaan yhden arkipäivän kuluessa. Jotkin mainokset on kuitenkin tarkistettava muita tarkemmin, joten niiden tarkistus voi kestää kauemmin. Kun olemme varmistaneet, että olet poistanut kelpaamattoman sisällön mainoksestasi ja sen kohdesivulta, voimme hyväksyä mainoksesi ja aloittaa sen näyttämisen.

Jos et pysty korjaamaan tai et halua korjata näitä rikkomuksia, poista mainoksesi. Näin estät sen, että tilisi mahdollisesti jäädytetään myöhemmin sen vuoksi, että se sisältää liian monta hylättyä mainosta.

Epäluotettava toiminta

Yritykseen, tuotteeseen tai palveluun liittyvien tietojen piilotteleminen tai ilmaiseminen väärin
    • Esimerkkejä: käyttäjien houkutteleminen antamaan rahaa tai tietoja väärin tai epäselkein perustein, väärän henkilöllisyyden, yritysnimen tai yhteystietojen käyttäminen, veloittaminen tuotteista tai palveluista, jotka tavallisesti ovat ilmaisia, sekä käyttäjien tietoja "kalastelevat" sivustot.

Suhtaudumme epäluotettaviin kampanjoihin erittäin vakavasti ja pidämme niitä vakavina käytäntöjemme loukkauksina. Mainostajat tai sivustot, jotka on havaittu epäluotettaviksi, eivät saa mainostaa enää palveluissamme. Tästä syystä suosittelemme, että ilmaiset aina mahdollisimman selkeästi kaikki mainostamaasi tuotteeseen, yritykseen tai palveluun liittyvät tiedot. Huomaa, että saatamme selvittää mainostajan tai sivuston luotettavuutta tutkiessamme tietoja useista lähteistä, kuten mainoksestasi, sivustostasi, tileistäsi ja kolmansilta osapuolilta.

Korjausohjeet: Epäluotettava toiminta

Huomaa, että jos tilisi on jäädytetty, asiantuntijamme ovat tarkistaneet tilisi, mainoksesi ja sivustosi tai sovelluksesi huolellisesti. Tilisi on jäädytetty vasta, kun asiantuntijamme ovat vakuuttuneet siitä, että se rikkoo käytäntöjämme. Palautamme tilisi käyttöön vain, jos tekemästämme mahdollisesta virheestä on kiistatonta näyttöä. Jos uskot, että olemme tehneet virheen, voit lähettää valituksen ja toimittaa meille lisätietoja aiheesta.

Käytännön rikkomisen seuraukset

• Mainoksen hylkääminen: Mainokset, jotka eivät noudata tätä käytäntöä, saatetaan hylätä. Hylättyä mainosta ei voi näyttää, ennen kuin käytäntörikkomus on korjattu ja mainos hyväksytty.
    • Verkkotunnuksen poistaminen käytöstä: Käytäntöä rikkovat verkkosivustot voidaan jäädyttää. Tällöin verkkosivustoa ei voi mainostaa, ennen kuin ongelma on korjattu.
    • Tilin jäädyttäminen: Tili saatetaan jäädyttää, jos rikkomuksia on useita tai jos ne ovat vakavia. Jos näin tapahtuu, kaikki jäädytetyn tilin mainokset lakkaavat näkymästä, emmekä voi enää ottaa vastaan mainoksiasi. Myös kaikki tiliin liitetyt muut tilit saatetaan jäädyttää pysyvästi, ja uudet tilit voidaan jäädyttää automaattisesti jo luontivaiheessa. Lisätietoja jäädytetyistä tileistä.

Paikallisten lakien noudattaminen: Taatakseen käyttäjille turvallisen ja positiivisen käyttökokemuksen Google vaatii mainostajilta kaikkien sovellettavien lakien ja säädösten noudattamista Google AdWords -käytäntöjen lisäksi. On tärkeää, että tutustut näihin vaatimuksiin ja olet selvillä niiden muutoksista sijainneissa, joissa yrityksesi toimii, sekä muissa sijainneissa, joissa mainoksiasi näytetään. Kun löydämme näitä vaatimuksia rikkovaa sisältöä, voimme estää sitä näkymästä. Jos kyseessä on toistuva tai vakava rikkomus, et ehkä voi jatkaa mainostamista Googlen avulla.

Tarvitsetko apua?

Kerro meille, jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä:
    Ota yhteyttä AdWords-tukeen

Kerro mielipiteesi

Arvioi, kuinka hyödyllinen tämä sivu on ja lähetä meille palautetta: