Oneerlijk gedrag mogelijk maken

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Display & Video 360-gebruikers moeten voldoen aan dit Google Ads-beleid. Ga naar het Helpcentrum van Display & Video 360 voor aanvullende beperkingen.

Zet YouTube-ondertiteling aan voor ondertiteling in uw eigen taal. Selecteer het icoon Instellingen Afbeelding van icoon voor YouTube-instellingen onderaan de videospeler, selecteer Ondertiteling en kies dan uw taal.

Eerlijkheid en oprechtheid zijn voor ons uitermate belangrijk. Promotie van producten of services die zijn ontworpen om oneerlijk gedrag mogelijk te maken, is dan ook niet toegestaan.

Hieronder volgen enkele voorbeelden van wat u moet vermijden in uw advertenties. Meer informatie over wat er gebeurt als u ons beleid schendt

Enabling dishonest behavior

Dit is niet toegestaan:

rood kruis Producten of services waarmee gebruikers anderen kunnen misleiden

Voorbeelden (niet volledig): valse of nepdocumenten maken, zoals paspoorten of diploma's; gegevens verkopen die op nationale identificatiegegevens lijken (zoals 'credit privacy numbers'); services die bemiddelen om klanten toe te voegen als gemachtigde gebruikers voor een kredietlimiet; middelen om voor drugstests te slagen; services om essays te schrijven of examens af te leggen; vervalste gebruikersactiviteit verkopen in de vorm van ongeldige klikken, reviews of socialmedia-aanbevelingen

rood kruis Producten of services waarmee een gebruiker onbevoegd toegang kan krijgen tot (of onbevoegde wijzigingen kan aanbrengen aan) systemen, apparaten of eigendommen

Voorbeelden (niet-volledig): hackingservices, kabeldiefstal, stoorzenders voor radars, verkeerslichten aanpassen, telefoongesprekken afluisteren

rood kruis Producten of services waarmee een gebruiker andere personen of hun activiteiten zonder hun toestemming kan volgen of monitoren

Voorbeelden (niet-volledig): spyware en technologie die worden gebruikt om intieme partners te controleren, inclusief maar niet beperkt tot spyware/malware waarmee een gebruiker sms'jes, telefoongesprekken of de browsegeschiedenis kan controleren; gps-trackers die specifiek worden gemarket om iemand zonder toestemming te bespioneren of te volgen; promotie van bewakingsapparatuur (bijv. camera's, audiorecorders, dashcams, nannycams) die expliciet wordt gemarket voor spionage

Dit geldt niet voor (a) privédetectiveservices of (b) producten of services die zijn bestemd voor ouders die hun minderjarige kinderen willen volgen of monitoren.

Schendingen van dit beleid leiden niet tot onmiddellijke opschorting van het account zonder voorafgaande waarschuwing. Er wordt ten minste zeven dagen vóór de opschorting van uw account een waarschuwing verstuurd. Meer informatie over opgeschorte accounts.

Hulp nodig?

Als u vragen heeft over ons beleid, kunt u ons dat laten weten: neem contact op met Google Ads-support