Googles sekretesskydd

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Följ Googles sekretesspolicy.

Google är mycket mån om annonsörernas och användarnas integritet. Det är av högsta prioritet för oss på Googles Google Ads-tjänster att se till att dina uppgifter förvaras säkert och hålls hemliga. Din e-postadress och annan privat information delas aldrig utan din uttryckliga tillåtelse.

Läs Googles sekretesspolicy om du vill veta mer om hur vi hanterar personlig information.

Du kan också läsa Googles användarvillkor om du vill ha ytterligare information om frågor som rör sekretess i samband med Googles produkter och tjänster.