Turvallisuus: ilmaisten tuotteiden ja viranomaispalveluiden myyminen

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Ads ‑käytäntö ilmaisten tuotteiden ja viranomaispalveluiden myymisestä muuttuu 19.4.2013. Käytäntöä muutetaan estämään palvelut, jotka houkuttelevat käyttäjiä ilmaisilla tuotteilla ja viranomaispalveluilla. Muutos koskee kaikkia maita. Olemme tehneet tämän muutoksen, jotta käyttäjiä voidaan paremmin suojata petolliselta ilmaisten tuotteiden ja viranomaispalveluiden kaupalta.

Voit esikatsella updated version päivitettyä ilmaisten tuotteiden ja viranomaispalveluiden myynnin käytäntöä, jolla nykyinen käytäntö korvataan 19.4.
(Julkaistu 19.3.)