Terveydenhoito ja lääkkeet – Australia ja Uusi-Seelanti

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin terveydenhoitoa ja lääkkeitä koskeva käytäntö päivitetään joulukuun 2012 puolivälissä.

Australia:
Australiaan kohdistettuja mainoksia koskevaa käytäntöä muutetaan niin, että se sallii verkkoapteekkien mainostamisen edellyttäen, että olet rekisteröitynyt Pharmacy Guild of Australia -yhdistykseen tai Medicare Australiaan etkä mainosta reseptilääkkeitä mainoksissasi tai aloitussivuillasi.

Uusi-Seelanti:
Emme enää hyväksy Uuteen-Seelantiin kohdistettuja mainoksia, joissa mainostetaan verkkoapteekkeja, mikäli et ole saanut Uuden-Seelannin terveysministeriön rekisteröintiä ja toimittanut meille Uuden-Seelannin terveysministeriön rekisteröitymistietoja. Uuden-Seelannin terveysministeriö on korvannut Pharmacy Guild- ja Pharmaceutical Society of New Zealand -yhdistykset apteekkialan sertifiointielimenä, eikä Google enää hyväksy Pharmacy Guild- tai Pharmaceutical Society of New Zealand -yhdistysten myöntämiä sertifiointeja.

Kun uusi käytäntö tulee voimaan, käytännön kuvaus päivitetään näiden muutosten mukaan.
(Lähetetty joulukuussa 2012)