Kvalificerad (begränsad): definition

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Status för annonser och produkter som uppfyller våra policyer men som är begränsade när det gäller var och när de kan visas.

Annonser eller produkter får statusen Kvalificerad (begränsad) när våra Google Ads-policyer (vanliga exempel är Alkohol, Hasardspel, Sjuk- och hälsovård och Varumärken) förhindrar att vissa typer av annonser eller produkter visas i särskilda regioner, för särskilda åldersgrupper eller på särskilda enheter. Annonserna eller produkterna visas inte på mobila enheter om den motsvarande webbsidan visas med dålig kvalitet på mobila enheter.

Exempel:

• En hasardspelsannons eller hasardspelsprodukt som visas av en annonsör som är certifierad enligt vår hasardspelspolicy visas som Kvalificerad (begränsad).
  • En annons eller produkt som är kategoriserad som Sexuellt innehåll: Måttligt begränsad visas som Kvalificerad (begränsad).

Om du anser att din annons eller produkt har fått en felaktig status på grund av en policyöverträdelse och inte borde visas som Kvalificerad (begränsad) följer du anvisningarna för överklagande i artikeln Åtgärda en annons som inte har godkänts.

Läs mer

Aktivera kolumnen Policyinformation om du vill se varför en annons har fått statusen Kvalificerad (begränsad)

Om annonsgranskningsprocessen