Videomainoksia koskevat vaatimukset

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Videomainosten tarkoituksena on parantaa käyttäjien aktivoitumista. Videomainoksiin sovelletaan Google Adsin vakiokäytäntöjä ja alla olevia vaatimuksia. Nämä vaatimukset koskevat ohitettavia ja ei-ohitettavia In-Stream-mainoksia, In-Feed-videomainoksia ja puskurimainoksia.
Löydät videomainosten luomista koskevat vaatimukset ja muut tiedot artikkelista Videomainoksia koskevat vaatimukset.

Videomainosten pituus

Tämä ei ole sallittua:

Ei-ohitettavat In-Stream-mainokset, jotka kestävät yli 15 sekuntia

Ohitettavien In-Stream-mainosten kestoa ei ole rajoitettu, mutta alle kolmen minuutin pituiset videot tuottavat yleensä paremmat tulokset.

Lue lisää hylätyn mainoksen tai elementin korjaamisesta. Jos et voi muokata videota siten, että se täyttää nämä vaatimukset, lataa jokin muu video, joka on tämän käytännön mukainen.

Tietojen kerääminen Videomainoksissa

Seuraavat asiat eivät ole sallittuja:

Muut kuin SSL-yhteensopivat seurantapikselit (myös kaikki myöhemmät kutsut)

Seurantapikselit keskikohta‑ ja päätöstapahtumissa

Huom. Seurantapikselit sallitaan impressio-, katselu- ja ohitustapahtumissa.

Enemmän kuin kolme seurantapikseliä tapahtumaa kohden

Huom. Jos haluat sisällyttää samaan tapahtumaan useiden palveluntarjoajien seurantapikseleitä, asiakas tai toimisto on vastuussa pikseleiden peesaamisesta tai ketjuttamisesta.

JavaScriptin käyttö datan keräämiseen

Huom. Kolmansien osapuolten klikkausten uudelleenohjaus tai klikkauskomento hyväksytään.

Lue lisää hylätyn mainoksen tai elementin korjaamisesta. Jos et voi muokata videota siten, että se täyttää nämä vaatimukset, lataa jokin muu video, joka on tämän käytännön mukainen.

Aiheeseen liittyviä käytäntöjä ja yleisiä syitä hylkäämiseen

Seuraavat Google Ads ‑käytännöt koskevat erityisesti Videomainoksia. Mainosten hylkääminen johtuu usein näiden käytäntöjen rikkomisesta. Lue lisää käytäntörikkomusten seurauksista.

Kelpaamaton videomuoto

Kaikki videot täytyy ladata hyväksytyssä muodossa. Lue lisää kelpaamattomia videomuotoja koskevasta käytännöstä.

Video ei käytettävissä

Kaikkien videoiden täytyy olla julkisesti saatavilla. Lue lisää ei-käytettävissä olevia videoita koskevasta käytännöstä.

Vähäinen relevanssi

Kaikkien tietojen on oltava olennaisia mainostettavan tuotteen tai palvelun kannalta. Lähetettävien mainoskenttien on esimerkiksi edustettava samaa mainostajaa ja liityttävä mainostettavaan tuotteeseen. Lue lisää vähäistä relevanssia koskevasta käytännöstä.

Epäselvä sisältö

Kaikkien mainoksiin ja elementteihin sisältyvien tietojen ja mediasisältöjen on oltava helposti ymmärrettäviä. Lisäksi niissä on esiteltävä selkeästi sitä tuotetta, palvelua tai kokonaisuutta, jota mainostat. Lue lisää epäselvää sisältöä koskevasta käytännöstä. Videoon on sisällytettävä nimi tai logo, joka osoittaa selvästi videossa esitetyn mainostajan, tuotteen tai palvelun.

Videon laatu

Kaikkien mainonnassa käytettävien videoiden on täytettävä tietyt laatuvaatimukset. Lue lisää videoiden laatua koskevasta käytännöstä.

Seksuaalinen sisältö

Google rajoittaa seksuaalisen sisällön näkymistä tietyissä tilanteissa, jotta mainokset ovat käyttäjien kannalta osuvia ja turvallisia. Lue lisää seksuaalista sisältöä koskevasta käytännöstä.

Tekijänoikeudet

Jos haluat käyttää mainoksissasi tekijänoikeuksin suojattua sisältöä, sinulla on oltava tekijänoikeudet tai laillinen oikeus käyttää tätä sisältöä mainonnassa. Lue lisää tekijänoikeuksia koskevasta käytännöstä.

Järkyttävä sisältö

Mainoksissa ei sallita sisältöä, joka voi järkyttää käyttäjiä. Tällaista sisältöä ovat esimerkiksi säädytön kielenkäyttö ja järkyttävät tai raa'at kuvat. Lisätietoja on järkyttävää sisältöä koskevassa käytännössä.

Kolmannen osapuolen toteuttama mainosten näyttö

Kaikkien kolmansien osapuolien seurantapikseleiden on vastattava kolmannen osapuolen toteuttamaa mainontaa koskevia vaatimuksia.