Laittomat tuotteet ja palvelut: Taiwanin maahanmuuttomainokset

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin laittomia tuotteita ja palveluja koskeva käytäntö muuttuu heinäkuun 2012 puolivälissä. Käytäntö muuttuu siten, että maahanmuuttopalveluja Taiwanissa mainostavien on lisättävä aloitussivulleen Taiwanin kansallisen maahanmuuttoviraston rekisteröintinumero ja tarkistuksen vahvistusnumero. Muutos vaikuttaa Taiwaniin. Teimme tämän päätöksen laillisista syistä. Lähetämme ilmoituksen mainostajille, joita muutos koskee. Kun uusi käytäntö tulee voimaan, käytännön kuvaus päivitetään tämän muutoksen mukaan.
(Lähetetty 10. heinäkuuta 2012)