Vihjattu yhteys

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Ads ‑käytäntö, joka kieltää yritysnimien petollisen käytön, on tällä hetkellä voimassa Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Heinäkuun puolivälin tienoilla se laajennetaan koskemaan kaikkia maita. Tämä käytäntö kieltää mainokset, jotka vihjaavat, että mainostaja on tytäryhtiö-, kumppanuus- tai jossain muussa erityissuhteessa ulkopuoliseen kolmanteen osapuoleen, ja pyrkii varmistamaan, että käyttäjiä ei johdeta harhaan mainosteksteissämme mainostettujen yritysten suhteen. Kun tämä uusi käytäntö astuu voimaan, kukin käytäntöä koskeva sivu päivitetään tämän muutoksen mukaan.

Lähetetty 1.7.2010