Abort

Hvad er politikken?

Google AdWords tillader ikke annoncer, der er relateret til abort, og som anvender voldelig sprogbrug eller makabre billeder. I nogle lande tillader vi annoncer for abort eller relaterede tjenester. Annoncer for abort eller relaterede tjenester bliver ikke vist på partnerwebsites, som ikke accepterer denne type indhold, eller i lande, hvor dette indhold ikke er tilladt. Se det landespecifikke afsnit herunder, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Vi har udarbejdet denne politik på grund af juridiske bestemmelser og for at sikre en positiv brugeroplevelse.

Hvordan er denne politik forskellig fra land til land?

Enkelte lande har, ud over de ovennævnte krav, yderligere restriktioner. Du kan se de yderligere landespecifikke krav nedenfor for at få flere oplysninger.

Argentina, Antigua og Barbuda, Aruba, Bahamas, Belgien, Belize, Bolivia, Brasilien, Cayman-øerne, Chile, Colombia, Costa Rica, Dominica, Den Dominikanske Republik, Ecuador, El Salvador, Filippinerne, Frankrig, Grenada, Guadeloupe, Guatemala, Haiti, Honduras, Hongkong, Indonesien, Jamaica, Korea, Malaysia, Martinique, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Polen, Rusland, Saint Barthélemy, Schweiz, Singapore, St. Kitts og Nevis, St. Lucia, Suriname, Taiwan, Thailand, Tyskland, Ukraine, Ungarn, Uruguay, Venezuela
Tjeneste Tilladt? Oplysninger
Abort Ikke tilladt Google tillader ikke annoncer relateret til abort i disse lande.

Australien
Tjeneste Tilladt? Oplysninger
Abortfremkaldende stoffer. Ikke tilladt I Australien tillader Google ikke annoncer relateret til abortfremkaldende stoffer.

Italien
Tjeneste Tilladt? Oplysninger
Abort og "fortrydelsespillen" Ikke tilladt I Italien tillader Google ikke annoncer relateret til abort eller "fortrydelsespillen".

Spanien
Tjeneste Tilladt? Oplysninger
Abort og "fortrydelsespillen" Ikke tilladt I Spanien tillader Google ikke annoncer relateret til abort eller "fortrydelsespillen".

Eksempler

Produkt Tilladt? Oplysninger
Abortannoncer med voldelig sprogbrug eller makabre billeder Ikke tilladt Google tillader ikke abortannoncer med voldelig sprogbrug som f.eks. "abort er drab" eller makabre billeder.
Abortrelaterede tjenester Tilladt*

* Landespecifikke restriktioner er gældende. Se afsnittet ovenfor.
I nogle lande tillader Google de følgende abortrelaterede tjenester:
  • Abortklinikker
  • Medicinsk vurdering af abort
  • Abortrådgivning
  • Omtale af "en kvindes ret til at vælge", "pro-liv", "pro-valg" eller andre lignende formuleringer i sammenhæng med politisk annoncering

Hvad kan jeg gøre, hvis min annonce bliver afvist?

Her er et par tips til, hvad du kan gøre, hvis din annonce bliver afvist, fordi den overtræder denne politik:

Årsag til afvisning Hvad betyder det? Hvad gør jeg nu?
Abort og voldelig sprogbrug/makabre billeder Din annonce eller dit website anvender voldelig sprogbrug eller makabre billeder i forbindelse med abortspecifikke tjenester.

Fjern alle referencer til abort og voldelig sprogbrug/makabre billeder fra din annonce og dit website.

Når du har foretaget de relevante ændringer, kan du sende din annonce til gennemgang igen ved at følge vejledningen i nedenstående afsnit.

Aborttjenester Din annonce eller dit website refererer til aborttjenester i et land, hvor vi ikke tillader det.

Fjern alle referencer til abort fra din annonce og dit website.

Når du har foretaget de relevante ændringer, kan du sende din annonce til gennemgang igen ved at følge vejledningen i nedenstående afsnit.

Hvordan sender jeg min annonce til gennemgang igen?

Hvis din annonce bliver afvist, kan du sende den til gennemgang igen ved blot at redigere din annonce og derefter gemme den. Sørg for at fjerne alle referencer til det uacceptable indhold, før du gemmer annoncen, for at undgå, at den bliver afvist igen.

Sådan redigerer du din annonce:

1. Log ind på din Google AdWords-konto på https://adwords.google.dk.
  2. Gå til fanen Kampagner og klik derefter på fanen Annoncer.
  3. Placer musemarkøren over den tabelrække, der indeholder den annonce, du vil redigere. Hvis du klikker på blyantikonet ud for din annonce, kan du redigere den med det samme.
  4. Klik på Gem, når du er færdig med at redigere din annonce.

Når du har redigeret og gemt din annonce, ændres kolonnen Status, så den afspejler den aktuelle status – den ændres fra "Afvist" til "Under gennemgang" eller "Kvalificeret". Vi bestræber os på at gennemgå alle annoncer i vores program så hurtigt som muligt, normalt inden for tre hverdage.

Hvad sker der, hvis jeg overtræder denne politik?

• Annonceafvisning: Annoncer, der overtræder denne politik, kan blive afvist. Når en annonce afvises, vil den ikke kunne vises, før overtrædelsen af politikken er blevet rettet, og annoncen er godkendt.
  • Domænedeaktivering: Vi kan suspendere websites, som overtræder denne politik, hvilket betyder, at der ikke længere kan annonceres for websitet med AdWords, før problemet er løst.
  • Kontosuspendering: En konto kan blive suspenderet, hvis du har flere overtrædelser eller én alvorlig overtrædelse. Hvis dette sker, vil der ikke længere blive vist nogen annoncer på den suspenderede konto, og vi accepterer muligvis ikke annoncer fra dig længere. Relaterede konti kan også blive suspenderet permanent, og dine nye konti kan blive suspenderet automatisk ved opsætningen. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Kontaktoplysninger

Hvis du stadig har spørgsmål om denne politik, kan du kontakte os via nedenstående link. Du videresendes til formularen "Annoncegodkendelser og -politikker", hvor du kan skrive til os vedrørende dit problem.

Kontakt AdWords Support