Kuvamainoksia koskevat vaatimukset

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Kuvamainokset sisältävät kuvan ja ovat saatavilla useassa eri koossa. Kuvamainoksiin sovelletaan Google Adsin vakiokäytäntöjä ja alla olevia vaatimuksia. Huomaa, että nämä vaatimukset koskevat myös peittokuvamainoksia ja HTML5-mainoksia.

Animaatiot kuvamainoksissa

Tämä ei ole sallittua:

Yli 30 sekuntia kestävät animaatiot

Huom. Animaation jatkuva toisto voi kestää enintään 30 sekuntia. Tätä pidemmät animaatiot hylätään.

HD-laatuisia animoituja GIF-kuvia ei enää tueta Google Adsissa.

Lue lisää hylätyn mainoksen tai elementin korjaamisesta. Jos et voi muokata kuvaa tämän vaatimuksen mukaiseksi, lataa jokin toinen kuva, joka on käytännön mukainen.

Aiheeseen liittyviä käytäntöjä ja yleisiä syitä hylkäämiseen

Seuraavat Google Ads ‑käytännöt koskevat erityisesti kuvamainoksia. Mainosten hylkääminen johtuu usein näiden käytäntöjen vastaisesta toiminnasta. Lue lisää käytäntörikkomusten seurauksista.

Kuvanlaatu

Kaikkien mainonnassa käytettävien kuvien on täytettävä tietyt laatuvaatimukset. Kuvan asettelun on oltava Google Adsin standardien mukainen, ja itse kuva ei saa olla sumea. Lue lisää kuvanlaatua koskevasta käytännöstä.

Vähäinen relevanssi

Kaikkien tietojen on oltava olennaisia mainostettavan tuotteen tai palvelun kannalta. Lähetettävien mainoskenttien on esimerkiksi edustettava samaa mainostajaa ja liityttävä mainostettavaan tuotteeseen. Lue lisää vähäistä relevanssia koskevasta käytännöstä.

Harhaanjohtava sisältö

Kaikkien tietojen on oltava paikkansapitäviä ja olennaisia mainostettavan tuotteen tai palvelun kannalta. Lue lisää harhaanjohtavaa sisältöä koskevasta käytännöstä.

Kuvamainokset eivät saa sisältää sivuston varoituksilta tai virheilmoituksilta näyttäviä kuvia. Kuvat eivät myöskään saa vaikuttaa useammalta mainokselta.

Seksuaalinen sisältö

Google rajoittaa seksuaalisen sisällön näkymistä tietyissä tilanteissa, jotta mainokset ovat käyttäjien kannalta osuvia ja turvallisia. Lue lisää seksuaalista sisältöä koskevasta käytännöstä.