Farlige produkter eller tjenester

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Display & Video 360-brugere skal overholde denne Google Ads-politik. Gå til Hjælp til Display & Video 360 for at se yderligere begrænsninger.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Vi vil være med til at værne om folks sikkerhed både online og offline, så vi tillader ikke promovering af visse produkter eller tjenester, der forårsager skade, overlast eller kvæstelser.
Nedenfor kan du se nogle eksempler på produkter og tjenester, som vi anser for at være farlige, og som du derfor skal undgå i dine annoncer og på dine destinationer.
Overtrædelse af nedenstående politikker medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Mindst syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Sprængstoffer

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Annoncer for produkter, som er designet til at eksplodere, og som kan forvolde skade på personer eller ting i nærheden

Eksempler (ikke-udtømmende): Sømbomber, kemiske bomber, fyrværkeri, der eksploderer, kanonslag og granater

Rødt kryds Annoncer for indhold med vejledning i samling, forbedring eller anskaffelse af sprængfarlige genstande

Eksempel (ikke-udtømmende): Websites med vejledning i fremstilling af bomber samt guider, software eller udstyr til 3D-print af dele af granater

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Skydevåben, dele til skydevåben og relaterede produkter

Følgende er tilladt:

No issues detected and positive check mark icon Annoncer for dele til skydevåben og relaterede produkter, der gør et skydevåben mere sikkert

Eksempler (ikke udtømmende): Låse til skydevåben, aftrækkerlåse, sikkerhedssplitter og kammerspærrer

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Annoncer for funktionsdygtige enheder, der affyrer et projektil med høj hastighed, uanset om det er til sports-, selvforsvars- eller kampformål

Bemærk! Vi vælger en forsigtig tilgang og anvender denne politik på sports- eller fritidsskydevåben, som kan forvolde stor skade, hvis de misbruges, eller som ser ud som rigtige skydevåben.

Eksempler (ikke-udtømmende): Håndvåben, rifler, haglgeværer, jagtvåben, funktionsdygtige antikke våben, luftpistoler, paintballpistoler, luftgeværer og våben, som er fremstillet via 3D-print

Rødt kryds Annoncer for fuldstændige eller ufuldstændige dele eller komponenter, der er nødvendige for et skydevåbens funktionsdygtighed

Eksempler (ikke-udtømmende): Ammunition, magasiner, lyddæmpere, tobenet eller trebenet våbenstativ, geværskæfter, konverteringssæt, pistolgreb, teleskopsigter og øvrige sigtemidler

Rødt kryds Annoncer for indhold med vejledning i at samle eller forbedre funktionsdygtigheden af skydevåben

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Andre våben

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Annoncer for knive, som (i moderne sammenhæng) er konstrueret eller markedsføres som produkter, der kan bruges til at forvolde skade på en modstander i forbindelse med sport, selvforsvar eller kamp

Rødt kryds Annoncer for enhver form for knivdesign, der gør kniven velegnet som våben (heriblandt springknive og lignende)

Eksempler (ikke-udtømmende): Springknive, kampknive, stokke med indbygget kniv, såkaldte balisongs, militærknive, knive med tværstillet greb beregnet til stød ("push daggers") og kasteøkser

Rødt kryds Annoncer for et hvilket som helst andet produkt, der er konstrueret til (i moderne sammenhæng) at forvolde skade på en modstander i forbindelse med sport, selvforsvar eller kamp

Eksempler (ikke-udtømmende): Kastestjerner, knojern, strømpistoler og peberspray

Rødt kryds Annoncer for indhold med vejledning i samling, forbedring eller anskaffelse af et produkt, der er omfattet af politikken vedrørende andre våben

Eksempler (ikke-udtømmende): Guider, software eller udstyr til 3D-print af knive med tværstillet greb beregnet til stød ("push daggers"), knojern eller kastestjerner

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Rusmidler

Følgende er tilladt:

Check mark [icon] Annoncer for topiske, hampafledte produkter, som indeholder CBD (cannabidiol), med et maksimalt THC-indhold på 0,3 %

Eksempler (ikke-udtømmende): Cremer, spray, roll-on-produkter, lotioner, badekugler og lys

Certificering

Annoncører, der annoncerer for produkter, som indeholder CBD, skal certificeres af Google for at kunne vise annoncer og er kun kvalificerede til at vise annoncer i Californien, Colorado og Puerto Rico. Visse formater, f.eks. YouTube-masthead, er muligvis ikke kvalificerede til visning. Oplysninger om, hvordan man ansøger, kan ses nedenfor.

The following is not allowed:

Rødt kryds Annoncer for bevidsthedsudvidende stoffer til rekreative formål eller stoffer, der på anden måde medfører en rus

Eksempler (ikke-udtømmende): Kokain, methamfetamin (såkaldt Crystal Meth), heroin og andre ulovlige opioider, marihuana, kokainerstatninger, mephedrone (badesalt) og "lovlige rusmidler"

Rødt kryds Annoncer for produkter eller tjenester, der markedsføres som hjælpemidler til brug af stoffer

Eksempler (ikke-udtømmende): Piber, hashpiber og "hash-coffee shops"

Rødt kryds Annoncer for indhold med vejledning i fremstilling, køb eller brug af rusmidler

Eksempler (ikke-udtømmende): Fora, hvor der udveksles tips til og anbefalinger om rusmiddelbrug

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Ansøg om certificering til at promovere produkter, som indeholder CBD

1. Se de politikrelaterede krav og geografiske begrænsninger, og tjek, at du opfylder kravene.
  2. Ansøg om certificering:
    • Hvis du er forhandler i en af de delstater, hvor promovering af produkter, som indeholder CBD, er tilladt, skal du ansøge om certificering hos LegitScript, inden du udfylder CBD-ansøgningsformularen i Hjælp til Google Ads. For at undgå unødige forsinkelser skal du sørge for at angive alle de oplysninger, der anmodes om.

Natriumnitrit

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Produkter med en koncentration af natriumnitrit på over 10 %

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Tobak

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Annoncer for tobak eller produkter, der indeholder tobak

Eksempler (ikke-udtømmende): Cigaretter, cigarer, snus, tyggetobak, rulletobak og pibetobak

Rødt kryds Annoncer for produkter, der udgør en bestanddel af et tobaksprodukt, samt produkter og tjenester, der direkte letter eller promoverer forbrug af tobak

Eksempler (ikke-udtømmende): Rullepapir, piber, tobaksfiltre, hookah-klubber og rygesaloner

Rødt kryds Annoncer for produkter, der er designet til at simulere tobaksrygning

Eksempler (ikke-udtømmende): Urtecigaretter, elektroniske cigaretter eller e-cigaretter

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Forbrugeroplysning

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Annoncer for produkter, som kan medføre en overhængende, dokumenteret risiko for dødsfald eller alvorlig personskade, som der er udsendt en forbrugeroplysning om, og/eller som er blevet tilbagekaldt

Eksempler (ikke-udtømmende): Sengerande til babysenge og vugger og lignende med hældning, som er forbundet med vuggedød

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Google Ads Support, hvis du har spørgsmål om vores politikker