Laajentuvat mainokset

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin laajentuvia mainoksia koskeva käytäntö muuttuu vuoden 2011 syyskuun puolivälissä. Tämä käytäntö muuttuu, jotta mainoksia voitaisiin laajentaa myös hiiren ollessa yli 2 sekuntia mainoksen päällä. Tämä muutos on maailmanlaajuinen. Olemme tehneet tämän päätöksen pysyäksemme mukana alan muutoksessa sekä täyttääksemme paremmin mainostajiemme tarpeet. Kun tämä uusi käytäntö astuu voimaan, kukin käytäntöä koskeva kuvaus päivitetään tämän muutoksen mukaan.
(Lähetetty elokuun 30. päivä 2011)