Vain aikuisille suunnatut mainokset ja sivustot Koreassa

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin aikuisille suunnattuja mainoksia/sivustoja Koreassa koskeva käytäntö muuttui marraskuun lopun tienoilla. Käytäntö muuttui niin, että vain aikuisille suunnattujen mainosten/sivustojen/tuotteiden mainostaminen Koreassa kiellettiin pysyvästi. Google ei salli esimerkiksi seksilelusivustojen, seksuaalista suorituskykyä vahvistavien pillereiden, vain aikuisille suunnattujen treffi-/keskustelusivustojen, korealaisten seuralaispalvelujen (RoomSalon, YoJung, KissRoom, Room for Rest) tai seksiin liittyvien työnhakusivustojen mainostamista. Muutos vaikuttaa ainoastaan Koreaan. Tämä päätös perustuu useisiin eri seikkoihin, joita ovat muun muassa vain aikuisille suunnattuja mainoksia/sivustoja/tuotteita koskevien paikallisten lakien ja säädösten noudattaminen. Seksiin liittyviä ja aikuisille tarkoitettuja palveluja koskevan käytännön sisältösivu on päivitetty tämän muutoksen mukaan.
(Lähetetty 7.12.2010)