Krav til anropselementer

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Med anropsutvidelser legges det til et telefonnummer i tekstannonsene dine. Anropsutvidelser er underlagt de vanlige retningslinjene for Google Ads. Nedenfor finner du informasjon om problemer med Google Ads-retningslinjene som ofte er knyttet til anropsutvidelser.

Relaterte retningslinjer og vanlige årsaker til avslag

Google Ads-retningslinjene nedenfor er spesielt relevante for anropselementer. Når annonser ikke godkjennes, skyldes det ofte brudd på disse retningslinjene.

Ubekreftet telefonnummer

For å sikre en god brukeropplevelse må telefonnumre bekreftes av Google før de kan brukes i annonser og elementer. Du finner mer informasjon i retningslinjene om ubekreftede telefonnumre.

Uakseptabelt telefonnummer

Telefonnumre i annonser og elementer må være riktige, i bruk og relevante for bedriften som markedsføres. Du finner mer informasjon i retningslinjene om uakseptable telefonnumre.