De informatie over uw lokale bedrijf op Google beheren

Wanneer klanten uw lokale bedrijf vinden op Google, zien ze dan de juiste informatie?

Bedrijfsprofiel is een kosteloze service waarmee u uw bedrijfsinformatie op Google Zoeken en Google Maps actueel houdt. Met Bedrijfsprofiel zorgt u ervoor dat klanten toegang hebben tot correcte informatie, waaronder een beschrijving van uw bedrijf, de openingstijden en uw telefoonnummer. Meer informatie over Bedrijfsprofiel

U kunt uw Bedrijfsprofiel-account ook aan uw Google Ads-account koppelen. Zo weet u zeker dat in uw advertenties up-to-date informatie over uw bedrijf staat. Dankzij deze locatiegegevens, die wij een locatiecomponent noemen, kunnen klanten uw bedrijf vinden als ze de advertentie hiervan zien.

IJssalon in Amsterdam
Advertentie www.example.com
(020) 1234567
Pistache is onze specialiteit.
Elke vrijdag 2 halen, 1 betalen!
Amsterdamsestraat 100, Amsterdam

Klaar om Bedrijfsprofiel te gaan gebruiken? Beantwoord de volgende vragen om aan de slag te gaan:

Heeft uw bedrijf een fysieke locatie of een fysiek dienstverleningsgebied?