Om fordele og funktioner i forbindelse med Smart-kampagner

Smart-kampagner er en Google Ads-kampagnetype, der gør det nemmere at annoncere på Google Søgning, Google Maps, YouTube, Gmail og andre Google-partnerwebsites.

Smart-kampagner dig resultater baseret på dit kampagnemål, f.eks. kundeopkald, besøg på din lokation, salg via dit website eller kundeemner eller visninger på YouTube og partnerwebsites.

I denne artikel kan du læse mere om fordelene ved at bruge Smart-kampagner, og hvilke funktioner de indeholder.

Effektivitetsannoncer i Smart-kampagner

Hvis du vælger et af de første tre mål, som er angivet ovenfor, skal du angive nogle oplysninger om din virksomhed, skrive en annonce, der viser dine produkter eller tjenester, vælge søgeordstemaerne og annonceringssproget, vælge dine lokationsindstillinger og angivet et budget.

Din annonce kan vises, når en person søger efter udtryk eller søgeord, der er relateret til din virksomhed, og du betaler kun, når nogen klikker på din annonce. Få flere oplysninger om, hvordan Smart-kampagner fungerer

Videoannoncer i Smart-kampagner

Hvis du vælger målet "Få flere visninger og større engagement på YouTube", skal du angive webadressen for den video, du vil promovere, sammen med andre oplysninger om din annonce, vælge dit sprog og din lokation, vælge demografiske oplysninger (dine kunders køn, alder, forældrestatus og interesser) og angive et budget.

Dine annoncer kan vises for en bestemt gruppe potentielle kunder, som sandsynligvis matcher dine indstillinger for demografiske oplysninger, interesser, lokation og sprog. Med disse videoannoncer betaler du kun, når nogen viser interesse og ser 30 sekunder af din videoannonce (eller hele videoen, hvis den er kortere end 30 sekunder) eller interagerer med din annonce.

Før du begynder

Du skal tilmelde dig en Smart-kampagne. For at komme i gang kan du læse Opret en Smart-kampagne eller klikke på knappen nedenfor for at starte din kampagne.

Tilmeld dig Smart-kampagner

Fordele

• Du kan hurtigt og nemt oprette en onlineannonce.
  • Du betaler kun, når folk klikker på din annonce (eller ser din video, hvis du annoncerer for en video).
  • Du kan nå ud til potentielle kunder på både computere og mobilenheder (f.eks. mobiltelefoner og tablets).
  • Du kan gennemgå dine annoncers effektivitet via dit kontrolpanel. Få flere oplysninger om, hvordan du optimerer din kampagne
  • Du kan få dine annoncer kørt med minimalt behov for løbende administration.

Tilgængelige funktioner

Smart-kampagner har AI-baserede funktioner, der hjælper dig med at administrere dine annoncer med en meget lille indsats. Du kan konfigurere dit budget, vælge dine lokationspræferencer og tilføje nogle søgeordstemaer.

Baseret på dine valg viser Google Ads din annonce til personer, der søger efter produkter og tjenester, som din virksomhed tilbyder. Googles AI vedligeholder og opdaterer dine søgetermer over tid.

Nedenfor er nogle af de vigtigste funktioner i Smart-kampagner. Du kan få flere oplysninger om funktioner og fordele i Sammenlign Smart-kampagner med andre Google Ads-kampagnetyper.

Tilgængelig funktion Beskrivelse
Oversigten "Kampagner" Dette er din kontos "base", og her kan du finde Google-genereret indsigt vedrørende din effektivitet.
Vigtige kontounderretninger Via disse får du vigtige notifikationer om din kampagne, faktureringsproblemer osv.
Rapporterede opkald Her kan du se, hvor mange opkald (og klik) du har opnået via din kampagne. Få flere oplysninger om opkald i Smart-kampagner
Lokationshandlinger Her kan du se, hvor mange gange folk har set din annonce og derefter klikket på din virksomheds markør i Google Maps eller fået en rutevejledning til din virksomhed. Få flere oplysninger om lokationshandlinger i Smart-kampagner
Spor handlinger på dit website via Google Analytics Her kan du måle, i hvor høj grad dit website lever op til dine forretningsmæssige forventninger.
Annonceplanlægning Vælg de ugedage og tidspunkter på døgnet, hvor din annonce skal køres. (Ikke tilgængeligt for videomål) Få flere oplysninger om, hvordan du angiver annonceplanlægning for din Smart-kampagne
Sæt en kampagne på pause midlertidigt Læg en tidsplan for, hvornår din kampagne skal genoptages automatisk efter at have været sat på pause midlertidigt. Dette kan især være nyttigt for virksomheder med sæsonrelateret markedsføring. (Ikke tilgængeligt for videomål)
Geografisk målretning og målretning efter sprog

Målret dine annoncer mod geografiske lokationer, hvor dine kunder bor, og mod sprog, som de taler. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer geografisk målretning og målretning efter sprog

Demografisk målretning

Målret mod kunder baseret på aldersgruppe, køn eller forældrestatus (kun videomål). Få flere oplysninger om målretning mod demografiske grupper

Interessemålretning

Vælg på en liste med målgrupper for at skabe opmærksomhed om dine produkter eller tjenester baseret på folks interesser, passioner og vaner (kun videomål).

Generér videovisninger

Vælg, hvor du vil generere trafik fra din videoannonce. Du kan generere videovisninger og trafik på dit website, eller du kan generere videovisninger med din kanal (kun videomål). Få flere oplysninger om, hvordan du genererer videovisninger

Gør din Smart-kampagne mere effektiv

Send os feedback

Vi vil meget gerne vide, hvad du synes godt om i Google Ads, og hvor der efter din mening er plads til forbedringer. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre på din konto og derefter på "Giv feedback" for at give os feedback.