Kom godt i gang med at bruge Google Ads Editor

De nye funktioner i Google Ads Editor giver dig mulighed for at administrere flere Google Ads-konti med flere kampagner. Med Google Ads Editor kan du spare tid, og du får også nemmere ved at foretage masseændringer.

Fordele ved Google Ads Editor

Alle annoncører kan bruge Google Ads Editor, uanset hvor stor deres konto er, men programmet er især velegnet til konti med flere kampagner og lange lister med søgeord eller annoncer. Du kan f.eks. gøre følgende:

• Bruge masseredigeringsværktøjer til at foretage flere ændringer hurtigt.
  • Eksportere og importere filer for at dele forslag eller foretage ændringer på en konto.
  • Se statistik for alle kampagner eller en undergruppe af kampagner.
  • Administrere, redigere og få vist flere konti samtidigt.
  • Søge efter og erstatte tekst på tværs af annoncegrupper eller kampagner.
  • Kopiere elementer til eller flytte elementer på tværs af annoncegrupper og kampagner.
  • Fortryde og annullere fortrydelse af flere ændringer, mens du redigerer dine kampagner.
  • Foretage ændringer i et udkast, inden du uploader dem til din konto.
  • Blive ved med at arbejde, selv når du er offline.

Sådan fungerer Google Ads Editor

Den grundlæggende proces er enkel: Download en eller flere konti, foretag ændringer offline, og upload derefter ændringerne til Google Ads.

Sådan får du adgang til din Google Ads Editor-konto

Start med at downloade Google Ads Editor til dit operativsystem. Se systemkrav

Når installationen er fuldført, består næste trin i at downloade en Google Ads-konto. Det kan også være en god idé at læse vores oversigt over, hvordan du bruger Google Ads Editor.

Download en eller flere Google Ads-konti

1. Klik på Konti øverst på skærmen.
  2. Klik på Tilføj for at vælge de konti, du vil importere.
  3. Angiv den mailadresse eller det kunde-id, der er knyttet til kontoen.
  4. Markér afkrydsningsfelterne ud for de konti, du vil downloade.
  5. Klik på OK.
  6. Vælg, hvilke kampagner du vil downloade fra de valgte konti.
  7. Klik på OK. Der er en statuslinje for hver konto, så du kan overvåge downloaden.
  8. Vælg den konto, du vil have vist, og klik på Åbn.

Du kan se de downloadede konti til venstre på skærmen.