Download anslåede bud for første side, anslåede bud for øverst på siden, kvalitetsresultat eller godkendelsesoplysninger

Følg nedenstående trin for at downloade de seneste anslåede bud for første side, anslåede bud for øverst på siden, kvalitetsresultatet og godkendelsesoplysningerne til dine kampagner:

1. Gå til Konto > Hent seneste kontoændringer > Flere data.
  2. Vælg den del af din konto, du vil downloade. Få flere oplysninger om valgmulighederne.

Tip: Download regelmæssigt seneste ændringer for at sikre, at dine søgeordsoplysninger i Google Ads Editor er synkroniseret med din Google Ads-konto online.