Angive standardindstillinger for nye kampagner

Dine standardkampagneindstillinger gælder for nye kampagner, som du opretter i Google Ads Editor.

Du kan ændre dine standardindstillinger til enhver tid, og du kan redigere en kampagnes indstillinger under fanen Kampagner eller med CSV-import.

Gør følgende for at ændre dine standardkampagneindstillinger:

1. Vælg Funktioner > Indstillinger (Windows) eller Google Ads Editor > Præferencer (Mac).
  2. Vælg fanen Standardkampagneindstillinger.
  3. Under "Standardmålretning" vælger du dit målsprog og din placering. Bemærk, at det kun er muligt at vælge én placering og ét sprog som standardkampagneindstilling. For at målrette mod flere placeringer eller sprog skal du oprette en ny kampagne og derefter redigere kampagneindstillingerne.
  4. Under "Standardnetværk" vælger du dine standardnetværksindstillinger.
  5. Klik på OK.