Versie 12.4

De volgende functies zijn nu beschikbaar in versie 12.4 van Google Ads Editor:

Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.

Meer biedstrategieën

Google Ads Editor ondersteunt nu alle beschikbare biedstrategieën in Google Ads, met nieuwe ondersteuning voor de strategieën Doel-ROAS en Klikken maximaliseren. Meer informatie over het beheren van biedstrategieën in Google Ads Editor

Responsieve display-advertenties

Met responsieve display-advertenties (bèta) kunt u meerdere tekst- en afbeeldingsitems in één advertentie opnemen en deze items vervolgens combineren en testen om de meest relevante advertenties aan uw klanten weer te geven in het Google Display Netwerk. Meer informatie over hoe u een responsieve display-advertentie kunt maken

Slimme display-campagnes

Slimme display-campagnes zijn nu beschikbaar in Google Ads Editor. Dat betekent dat u in Google Ads Editor het campagnetype 'Display - slimme campagne' kunt selecteren en prestatiestatistieken voor deze campagnes kunt bekijken. Meer informatie over slimme display-campagnes

Beleidsproblemen met uw advertenties en zoekwoorden oplossen

Voordat u uw advertenties of zoekwoorden post, kunt u zien of ze bepaalde beleidsregels schenden en in sommige gevallen vrijstelling aanvragen. Als uw advertenties of zoekwoorden zijn afgekeurd nadat u ze heeft gepost, kunt u nu zoeken naar redenen voor afkeuring. Op deze manier kunt u een reeks advertenties of zoekwoorden opvragen die een bepaalde beleidsregel hebben overtreden en deze corrigeren. Meer informatie over hoe u aangepaste regels gebruikt

Snellere landingspagina's en betere kliktracking

Momenteel is het zo dat als iemand op een advertentie klikt, het enkele seconden kan duren voordat de uiteindelijke landingspagina wordt geladen. Dit komt door tracking. Bij parallelle tracking wordt de uiteindelijke landingspagina onmiddellijk geladen, waardoor gebruikers waarschijnlijk niet zo snel een pagina verlaten nadat ze op een advertentie hebben geklikt. Daarnaast kunt u nu 8 paren aangepaste parameters opnemen voor de URL van een landingspagina. Meer informatie over parallelle tracking

Outstream-videocampagnes en -advertenties

Google Ads Editor biedt nu ondersteuning voor outstream-videocampagnes, die geschikt zijn voor de advertentie-indeling outstream-video voor mobiel. Meer informatie over outstream-videocampagnes

Andere nieuwe functies:

• Voor alleen bellen-advertenties is de limiet voor de tekstlengte van de 2 beschrijvingsvelden uitgebreid van 35 naar 80 tekens. De tweede beschrijving is nu optioneel.
  • Campagnes in het zoeknetwerk worden nu ook vaak campagnes van het type Zoeken genoemd en u heeft de optie om het Display Netwerk toe te voegen.
  • Campagnes in het Display Netwerk worden vanaf nu display-campagnes genoemd.